Volkswagen AmarokVolkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Direct uit voorraad leverbaar!


Inruilpremie: € 1.500,- (excl. BTW)

Rijklaar vanaf: € 51.000,-
Proefrit maken?

Volkswagen Amarok

Tijd voor een nieuwe Volkswagen Amarok? Dan is wachten niet langer nodig. Speciaal voor u hebben wij bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens een mooie selectie Amaroks voor u op voorraad staan. Als u wilt, rijdt u binnen een paar dagen weg in uw nieuwe Amarok. 

Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen. Verschil moet er zijn.

Volkswagen Amarok - Direct uit voorraad leverbaar

De Volkswagen Amarok Aventura uitvoering is tijdelijk uit voorraad leverbaar voor een scherpe prijs van € 51.000,-. Ruilt u uw huidige bedrijfswagen in, dan ontvangt u ook nog eens € 1.500,- inruilpremie (excl. BTW). De Amarok is o.a. uitgerust met de volgende opties:

  • Leder
  • Bi-Xenon
  • Stoelverwarming
  • Climaat controle
  • Navigatie 

 


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact