Audi Q2 30 TFSI epicAudi Q2 30 TFSI epic

Audi Q2

30 TFSI epic

Voorraadvoordeel: € 1.900,- | Private lease v.a. € 455,- p/m


Normaal: € 33.400,-
Uw voordeel: € 1.900,-

Rijklaar vanaf: € 31.500,-
Proefrit maken?

Audi Q2 30 TFSI epic

De Audi Q2 is een ultiem allround talent, geschikt voor avonturen waar het asfalt ophoudt en helemaal thuis in de drukte van de stad. Hij heeft een jeugdige uitstraling en allerlei hightech aan boord. Een modern design, veel rijplezier en praktisch gebruiksgemak komen allemaal samen in de Audi Q2. Tijdelijk profiteert u van ongekend veel voorraadvoordeel en een scherp private lease tarief bij de Q2 30 TFSI epic uitvoering. 

Audi Q2 30 TFSI epic - Voorraadvoordeel

Tijdelijk rijdt u de Audi Q2 30 TFSI epic van € 33.400,- voor € 31.500,- en profiteert u maar liefst van € 1.900,- voordeel op een nieuwe Audi Q2 30 TFSI epic uit de voorraad. De Audi Q2 epic is t.o.v. de Pro Line extra uitgerust met de volgende opties:

  • 17" lichtmetalen velgen "5-arm-ster"-design
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Sportstoelen vóór
  • LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten achterzijde
  • Decoratielijsten, geborsteld aluminium mat
  • Audi smartphone interface (Apple CarPlay)

Audi Q2 30 TFSI epic - Private Lease

Wilt u de Audi Q2 30 TFSI epic liever private leasen? Bij Broekhuis rijdt u de Audi Q2 30 TFSI epic nu voor slechts € 455,- (inclusief BTW, o.b.v. 48 maanden en 10.000 km per jaar met € 500,- eigen risico in de regio Noord Holland). 

Wacht niet te lang, want tot en met eind augustus profiteert u van bovenstaande acties. Interesse? Kom langs bij één van onze Broekhuis Audi vestigingen of neem contact op met één van onze verkoopadviseurs. 


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact