330i Touring Introduction

De BMW 3 Serie Touring brengt comfort in de dagelijkse routine. De sportieve Touring is geschikt voor elke activiteit en biedt een veelvoud aan opbergmogelijkheden in het interieur en in de bagageruimte. Ter gelegenheid van zijn aanstaande introductie is de BMW 3 Serie Touring tijdelijk leverbaar als ‘Introduction’. Dit betekent dat u meer vermogen kunt krijgen voor een scherpe prijs. 

Actie: 330iA ‘Introduction’ voor de prijs van 320i Touring

Met deze actie betaalt u de prijs van een 320i Touring, maar rijdt u uiteindelijk in een nieuwe BMW 330iA Touring ‘Introduction’. Oftewel, u geniet van een vermogen van 258 pk voor de prijs van 184 pk.

De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Wilt u ook profiteren van de interessant geprijsde BMW 330i Touring Introduction? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij een van onze Broekhuis BMW vestigingen


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact