BMW i3 For the Oceans EditionBMW i3 For the Oceans Edition

BMW i3

For the Oceans Edition


Rijklaar vanaf: € 46.341,-

Uw voordeel: € 6.713,-
Proefrit maken?

BMW i3 For the Oceans Edition

Met de aanschaf van de BMW i3 For the Oceans Edition rijdt u niet alleen een speciale BMW waarvan slechts 100 stuks zijn, maar draagt u ook een steentje bij aan het opruimen van het plastic in de oceaan. Van de aanschafprijs wordt namelijk € 1.000,- gedoneerd door BMW aan The Ocean Cleanup. Een mooie combinatie van het rijden van een sportieve, duurzame en speciale BMW met het bijdragen aan het milieu. Deze Limited Edition is uitgerust met een speciaal For the Oceans logo op diverse plekken. Daarbij profiteert u nu van een extra scherpe prijs! 

Highlights:

  • Fluid Black met BMW i Blau accenten
  • Logo op diverse plekken
  • Stoelverwarming inclusief accuverwarming
  • Verlours vloermatten met het logo
  • Interieurlijsten Edelhoutenuitvoering Eukalyptus met laser gravure ‘For the Oceans’

Heeft u interesse in deze bijzondere en exclusieve BMW i3 For the Oceans Edition? Wacht dan niet langer en neem contact met één van onze Broekhuis BMW collega’s op of kom langs voor een proefrit bij onze Broekhuis BMW vestigingen!


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact