BMW

G 310 R

O.b.v. 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar


Al vanaf: € 149,- per maand
Proefrit maken?

BMW G 310 R

Private Lease de G 310 R

Licht in gewicht maar toch een echte krachtpatser op de weg; dat is de BMW G 310 R ten voeten uit. De essentie van rijplezier ervaart u met deze motor die uitermate geschikt is voor het rijden in steden. Door zijn lichte gewicht is het goed te manoeuvreren en toch erg sportief. Wanneer u naar het werk gaat of gewoon een rondje gaat toeren dan weet u zeker dat het met de looks van deze motor wel goed zit. Private Lease nu een BMW G 310 R vanaf slechts € 149,- per maand o.b.v. een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. U hoeft alleen nog maar te tanken. 

Is dit de motor die u zoekt? Wacht dan niet te lang en vraag een proefrit aan of kom langs bij onze Broekhuis Motoren vestiging.


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact