BMW X1 | Orange Edition ||

Om te vieren dat BMW start met de productie van BMW’s in Nederland, was er enige tijd geleden tijdelijk een zeer speciale uitvoering leverbaar van de BMW X1: de BMW X1 Orange Edition. Vanwege het succes van dit model, is er een vervolg gegeven aan deze uitvoering: de BMW X1 Orange Edition ||. De Orange Edition is gebaseerd op één van de populairste BMW uitvoeringen van dit moment: de BMW X1 sDrive20i Model xLine. Deze uitvoering biedt u onder andere de volgende luxe opties: wagenbodembescherming in Silber matt, 18-inch lichtmetalen wielen in Y-spaak (styling 569) en dorpellijsten met inleg in aluminium en BMW opschrift. De stoelen zijn bekleed met leder of uitgevoerd in een stof-ledercombinatie. Daarnaast beschikt het interieur onder meer over een met leder bekleed multifunctioneel sportstuur en interieurlijsten in Schwarz hoogglans met accentlijst Perlglanz Chrom.

De Orange Edition voegt daar zonder meerprijs nog aan toe:

• Een metallic lakkleur naar keuze

• Een High Executive pakket (met onder andere Navigatiesysteem Plus, BMW  Head-up Display, Elektrisch te openen en te sluiten achterklep, 2-zone automatische airconditioning en LED-koplampen)

Benieuwd naar deze extra volledige X1? Kom dan langs bij één van onze BMW-vestigingen of plan direct een proefrit!


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact