BMW X3 Launch EditionBMW X3 Launch Edition

BMW X3

sDrive20iA Launch Edition


Normaal: € 63.820,-
Tijdelijk voordeel: € 3.597,-

Rijklaar vanaf: € 60.223,-
Proefrit maken?

BMW X3 Launch Edition

De BMW X3 overtuigt door zijn atletische uitstraling en strakke belijning. De X3 staat garant voor onbegrensde mogelijkheden en vrijheid en opwindende rijbeleving. Aan het gamma van de BMW X3 is een nieuwe motorvariant toegevoegd: de sDrive20iA. Tijdelijk rijdt u de BMW X3 sDrive20iA Launch Edition met een Executive uitvoering en glazen panaromadak zonder meerprijs. De Executive Edition biedt u de volgende opties:

  • Alarmsysteem klasse 3
  • LED mistlampen
  • CD-speler met frontlader
  • Navigatiesysteem Business

U rijdt de BMW X3 Launch Edition al van € 63.820,- voor € 60.223,-. Tijdelijk profiteert u van € 3.597,- voordeel. Wees er snel bij, de oplage is beperkt. Heeft u interesse in de BMW X3 sDrive20iA Launch Edition? Vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Broekhuis BMW vestigingen.


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact