Fiat Doblò Cargo

Fiat Doblo Cargo

Pro Edition L2

U hoeft alleen nog maar te tanken!

Proefrit maken?

Fiat Doblò Cargo - Pro Edition L2 full operational lease

De bedrijfswagens van Broekhuis Fiat leveren topprestaties voor uw bedrijf. De Fiat Doblò Cargo L2 is voorzien van een reeks unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties en is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten! Zo is de Fiat Doblò Cargo L2 voorzien van circa 35 cm extra laadruimte t.o.v. de Fiat Doblò Cargo L1. De Fiat Doblò Cargo L2 is onder andere compleet uitgerust met: 

  • Navigatiesysteem
  • Cruise Control
  • Airconditioning
  • Bluetooth
  • Schuifdeur rechts

Tijdelijk 5 jaar lang slechts € 299,- per maand o.b.v. 20.000 km per jaar

De Fiat Doblò Cargo L2 is rijklaar vanaf slechts € 299,- p/m tegen een looptijd van vijf jaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent en stapt u voor een vast bedrag per maand in uw gloednieuwe, rijk uitgeruste, Fiat bedrijfswagen. Benieuwd naar deze actie? Wacht dan niet te lang en kom langs bij onze Fiat vestiging in Schagen voor een proefrit in deze zeer complete Fiat bedrijfsauto.


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact