MINI Cabrio - Sidewalk EditionMINI Cabrio - Sidewalk Edition

MINI Cabrio

Sidewalk Edition


Al vanaf: € 41.900,-

Uw voordeel: € 5.463,-
Proefrit maken?

MINI Cabrio - Sidewalk Edition

De MINI Cabrio Sidewalk Edition is niet zomaar een auto, hij is buitengewoon. Je rijdt ‘m al vanaf € 41.900,- (Cooper) en met een voordeel dat op kan lopen tot € 5.463,-.  De MINI Cabrio Sidewalk Edition combineert iconisch met hedendaags om aantrekkelijke contrasten te creëren. De Deep Laguna metallic kleur siert de carrosserie en wordt perfect aangevuld door de antraciete stoffen cabriokap. Het "SIDEWALK" insigne verleent mooie accenten aan de Side Scuttles en dorpellijsten om deze Special Edition des te specialer te maken. De MINI Cabrio Sidewalk Edition is voorzien van de volgende highlights:

  • Motorkapstrepen: Speciaal ontworpen voor deze Edition, worden de kenmerkende antraciet/zwarte motorkapstrepen aan beide zijden geflankeerd door subtiele pinstripes in petrolkleur
  • Side Scuttles: Je herkent de Sidewalk Edition als je hem ziet, niet in de laatste plaats dankzij de exclusieve Sidewalk logo's op de Side Scuttles boven de richtingaanwijzers op de voorspatborden
  • Sidewalk Dorpellijsten: Het Sidewalk embleem siert de geborstelde metalen dorpellijsten van de voorportieren. 
  • 17'' lichtmetalen velgen: De nieuw ontworpen 17'' Scissor Spoke tweekleurige lichtmetalen velgen ronden het geheel stijlvol af en zullen zeker de aandacht trekken. 17'' Propeller Spoke en 17'' Roulette Spoke. 
  • Union Jack achterlichten: Deze schitterende LED achterlichten, met het Union Jack motief en LED-lichtbronnen zijn opnieuw ontworpen voor moderne looks in moderne tijden. Het vlagontwerp omvat alle verlichtingsfuncties. 

Interesse? Neem contact op met uw MINI-dealer


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact