Mini Clubman - Operational Lease

MINI Clubman

One, Cooper of Cooper S

Operational Lease


Rijklaarprijs: € 28.990, -

Óf al vanaf € 400,- p/m
Proefrit maken?

Mini Clubman - Operational Lease

Kennismakingslease

Voor wie altijd al eens een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

De MINI Clubman

Stijlvol maar praktisch; de MINI Clubman is anders dan andere auto's. Hij verwent je met veel comfort en blinkt uit in gebruiksgemak. Met zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie vertegenwoordigt hij de verfijnde tak van de MINI familie. Deze MINI laat jou graag een geheel nieuwe manier van autorijden ervaren!

De MINI Clubman is de perfecte MINI voor dagelijks gebruik. Zo beschikt hij over een ruim aan pakket aan functionaliteit en innovatieve functies zoals de Head-Up-Display, Park Assist en het touchscreen.

Benieuwd naar deze Clubman? U rijdt hem met Operational lease al vanaf € 400,- p/m*.

Kennismaken met de MINI Clubman?

Een proefrit maken in deze uiterst complete MINI? Vraag hem direct online aan of kom langs bij één van onze MINI-vestigingen.

*Excl. BTW, op basis van Operational Lease.

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken.

Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

  • Luxueuze Chester leren bekleding
  • MINI Centre Instrument
  • Premium Cockpit design
  • Portiersierlijsten met verlichting
  • Ambienteverlichting
  • Easy opener

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact