MINI Countryman

One, Cooper of Cooper S

Operational Lease


Rijklaarprijs: € 31.490,-

Óf al vanaf € 450,- p/m
Proefrit maken?

Mini Countryman - Operational Lease

Kennismakingslease

Voor wie altijd al eens een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

De MINI Countryman

De MINI Countryman is de ideale allrounder. Hij oogt stoer en aantrekkelijk en is er ook met vierwielaandrijving. Daarmee kom je waar anderen achterblijven. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Geniet van de vrijheid en zijn praktische eigenschappen!

Benieuwd naar deze Countryman? U rijdt hem met Operational lease al vanaf € 450,- p/m*.

Kennismaken met de MINI Countryman?

Een proefrit maken in deze uiterst complete MINI? Vraag hem direct online aan of kom langs bij één van onze MINI-vestigingen.

*Excl. BTW, op basis van Operational Lease.

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken.

Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

  • Variabel instelbare achterbanken
  • Handsfree achterklepbediening
  • MINI ALL4 exterieur styling
  • MINI picnic bench

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact