Opel ComboOpel Combo

Opel Combo

Vanaf € 250,- p/m (excl. BTW)


Proefrit maken?

Opel Combo - 0% rente op financiering

Wat u ook onderneemt, het gaat beter met een betrouwbaar fundament. Broekhuis Opel biedt u de perfecte basis voor een groot aantal maatwerkoplossingen. Om succesvol zaken te doen, heeft u immers meer nodig dan standaardoplossingen. Daarnaast is zekerheid over kosten een belangrijk aspect bij het runnen van een succesvolle onderneming. Maar wij begrijpen heel goed dat u geen tijd heeft voor een bezoek aan de bank. Daarom profiteert u nu bij Broekhuis Opel van een scherpe financiering op de Opel Combo. 

Opel Combo | Vanaf € 250,- p/m (excl. BTW) | 0% rente op financiering bij een looptijd van 5 jaar

O.a. voorzien van: 

  • Navigatie
  • Airco
  • Cruisecontrol

U profiteert tijdelijk van 0% rente op financial lease bij een looptijd van 5 jaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent en stapt u voor een vast bedrag per maand zonder rente in uw gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Combo. U kunt de Opel Combo nu al leasen vanaf € 250,- p/m. Profiteren van deze actie? Wacht dan niet te lang en vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Opel-vestigingen.


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact