Opel Movano

Opel Movano

Vanaf € 333,- p/m (excl. BTW)


Proefrit maken?

Opel Movano - 0% rente op financiering

De bedrijfswagens van Broekhuis Opel leveren topprestaties voor uw bedrijf. De Opel Movano, Vivaro en Combo zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties en zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten!

Tijdelijk 5 jaar lang 0% rente op financiering!

U profiteert tijdelijk van 0% rente op financial lease bij een looptijd van 5 jaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent en stapt u voor een vast bedrag per maand zonder rente in uw gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel bedrijfswagen. Profiteren van deze actie? Wacht dan niet te lang en vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Opel-vestigingen.

Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken.  Maandbedrag gebaseerd op aanbetaling van € 3.853,70,-.

Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact