Peugeot PartnerPeugeot Partner

Peugeot Partner

Tijdelijk 0% rente op financiering

Bij een looptijd van 60 maanden


Vanaf: € 204,- per maand
Proefrit maken?

Peugeot Partner | 0% rente bij een looptijd van 5 jaar

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant.

0% rente bij een looptijd van 60 maanden

Wanneer u nu kiest voor een nieuwe Peugeot Partner, profiteert u van 0% rente op financial lease bij een looptijd van 5 jaar. Erg interessant voor ondernemers; u least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. En dat tegen een verrassend laag tarief.

Peugeot Partner Pro 1.5 BlueHDi 75+ Handmatige airconditioning
Rijklaar: € 204,- per maand (5 jaar looptijd)

 

Benieuwd naar deze actie? Wacht dan niet te lang en kom langs bij één van onze Peugeot vestigingen voor een proefrit in deze zeer complete Peugeot bedrijfsauto.

*Getoonde afbeelding kan afwijken en prijswijzigingen zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw, bpm en gebaseerd op een looptijd van 5 jaar.


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact