Volkswagen Caddy - Exclusive Edition

Verschil moet er zijn bij Broekhuis Volkswagen! Profiteer tijdelijk van € 5.943,- voordeel + € 750,- inruilpremie op de Volkswagen Caddy Exclusive Edition. 

Volkswagen Caddy
De Volkswagen Caddy beschikt over ongekend veel rijcomfort meer dan genoeg laadruimte en wanneer u voor de Caddy Maxi kiest zelf ook nog eens 1 kuub extra laadruimte. De normale Caddy heeft een laadruimtevolume van 3,2 m3 en dankzij doordachte opbergmogelijkheden en diverse opbergvakken die verschillende volumes hebben. Dat de Caddy voor iedere klus de ideale partner is blijkt wel uit het feit dat in uw mobiele kantoor voor alles een plek is van duimstok tot laptop aan ieder detail is gedacht.

De Caddy heeft een enorme laadruimte die met behulp van tussenwanden en speciale vloeren geheel naar uw eigen wensen is samen te stellen. De laadruimte beschikt standaard over zes bevestigingsogen die in de bodem van de Caddy zijn bevestigd. Het in- en uitladen van goederen moet natuurlijk eenvoudig zijn daarom kunt u op de Caddy naast 1 of 2 schuifdeuren ook kiezen voor diverse verschillende mogelijkheden voor de achterdeuren, kies bijvoorbeeld voor de achterdeurmogelijkheid 2/4 of 1/3.

Uiteraard beschikt de Volkswagen Caddy (Maxi) over diverse innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen die het rijden makkelijker en comfortabeler maken. De Caddy is de meest gekozen bedrijfswagen onder echte vaklui. De rijk uitgeruste Exclusive Edition van de Volkswagen Caddy is onder andere voorzien van:

  • Bi-Xenon koplampen incl. getinte achterlichtunits
  • Bumpers en spiegelkappen in carrosseriekleur
  • Adaptive Cruise Control
  • Multifunctioneel lederen stuurwiel
  • 17" LM velgen

Financial Lease (rente actie geldig t/m 29 maart 2019)
Als u nu een Financial Lease contract via Volkswagen Financial Services afsluit, ontvangt u gratis 2 jaar extra garantie op uw bedrijfswagen. Zo rijdt u 4 jaar zorgeloos in uw nieuwe Volkswagen Caddy en profiteert u bovendien van een scherp rentetarief van 2,99%. 

Wacht niet te lang, want tijdens de 'Verschil moet er zijn actie' ontvangt u tot en met 30 juni 2019 € 5.943,- voordeel + € 750,- inruilpremie! De Volkswagen Caddy Exclusive Edition is al verkrijgbaar van € 24.593,- voor € 18.650,-. Vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Volkswagen bedrijfswagen vestigingen in Alkmaar, Haarlem of Schagen. 


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact