Volkswagen Caddy - 2,99% rente op financiering

De bedrijfswagens van Broekhuis Volkswagen leveren topprestaties voor uw bedrijf. De Volkswagen Caddy is voorzien van een aantal unieke opties. Alles aan de Volkswagen Caddy is gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten, het is als het ware uw ideale collega!

Tijdelijk 5 jaar lang 2,99% rente op financiering

U profiteert tijdelijk van 2,99% rente op financial lease bij een looptijd van 5 jaar. Vooraf doet u een aanbetaling van € 2.000,- en er blijft een slottermijn over van € 2.200,-. Zo weet u precies waar u aan toe bent en stapt u voor een vast bedrag per maand in uw gloednieuwe, rijk uitgeruste, Volkswagen bedrijfswagen. Profiteren van deze actie? Wacht dan niet te lang en vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Volkswagen bedrijfswagen vestigingen in Alkmaar, Haarlem of Schagen. 


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact