Volkswagen Crafter - Exclusive edition

Verschil moet er zijn bij Volkswagen Broekhuis! Profiteer tijdelijk van € 3.551,- voordeel + € 1.000,- inruilpremie op de Volkswagen Crafter Exclusive Edition. 

Volkswagen Crafter
De nieuwe Volkswagen Crafter; ontwikkeld met en voor échte vakmannen. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt. 

Een bus is voor een vakman meer dan een vervoersmiddel alleen. Het is ook een plek waar afspraken worden gemaakt en de administratie wordt bijgehouden. Een complete werkplek dus. Volkswagen heeft er daarom alles aan gedaan om deze werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties. Er is genoeg laadruimte voor elke klus doordat de Crafter leverbaar is in verschillende lengtes en hoogtes. 

De Volkswagen Crafter heeft een zee aan ruimte en een enorm laadvermogen. Met een laadvolume van ca. 9,9 m³ tot maar liefst 18,4 m³ heeft de Crafter meer dan genoeg ruimte voor vier tot zes Europallets. Maar ook beschikt deze bedrijfswagen over verschillende assistentie en veiligheidssystemen die u veilig door de hectische stad of het drukke bouwterrein helpen. De rijk uitgeruste Volkswagen Crafter Exclusive Edition is onder andere voorzien van:

  • 17"LM velgen
  • LED koplampen
  • Verwarmbare voorruit
  • Radio Composition Media incl. telefoonvoorbereiding
  • ErgoComfort geveerde bestuurdersstoel
  • Achteruitrijcamera

Financial Lease (rente actie geldig t/m 29 maart 2019)
Als u nu een Financial Lease contract via Volkswagen Financial Services afsluit, ontvangt u gratis 2 jaar extra garantie op uw bedrijfswagen. Zo rijdt u 4 jaar zorgeloos in uw nieuwe Volkswagen Crafter en profiteert u bovendien van een scherp rentetarief van 2,99%. 

Wacht niet te lang, want tijdens de 'Verschil moet er zijn' actie ontvangt u tot en met 30 juni 2019 € 3.551,- voordeel + € 1.000,- inruilpremie! De Volkswagen Crafter Exclusive Edition is al verkrijgbaar van € 32.216,- voor € 28.665,- . Vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Volkswagen bedrijfswagen vestigingen in Alkmaar, Haarlem of Schagen. 


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact