Volkswagen CrafterVolkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Gesloten Bestelwagen


Inruilpremie: € 1.500,- (excl. BTW)
Gratis automaat t.w.v.: € 2.000,- (excl. BTW)
Voorraadkorting: € 2.500,- (excl. BTW)

Rijklaar vanaf: € 29.850,-
Proefrit maken?

Volkswagen Crafter

Hoe bouwt u een bedrijfswagen waarmee u verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen creëerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. 

Volkswagen Crafter

Bij de Volkswagen Crafter profiteert u tijdelijk van € 1.500,- inruilpremie als u uw oude Volkswagen Bedrijfswagen inruilt voor een nieuwe Crafter. Wilt u de Crafter rijden met meer comfort? Profiteer dan van een gratis 8-trapsautomaat t.w.v. € 2.000,-. En dat is nog niet alles. U profiteert ook nog eens van € 2.500,- voorraadkorting op speciaal geselecteerde Crafter voorraadmodellen. En dat bovenop alle andere acties. De Volkswagen Crafter is tijdelijk leverbaar vanaf € 29.850,-. De Volkswagen Crafter is o.a. uitgerust met de volgende opties:

  • Airco
  • Radio
  • Bluetooth
  • rechterzijschuifdeur 

Wacht niet te lang, want tot en met 3 augustus profiteert van diverse kortingen bij aanschaf van een Volkswagen Crafter. Vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Volkswagen Bedrijfswagen vestigingen.


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact