Volkswagen e-CrafterVolkswagen e-Crafter

Volkswagen e-Crafter

Uit voorraad leverbaar


Normaal: € 56.700,-
Duurzaamheidspremie: € 6.750,-

Rijklaar vanaf: € 49.950,-

Volkswagen e-Crafter

Toon uw duurzame ambitie en koop nu de allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heeft u altijd toegang tot de binnenstad en krijgt u de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om u op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijgt u advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en houdt u grip op de kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

Volkswagen e-Crafter

Bij de Volkswagen e-Crafter profiteert u tijdelijk van € 6.750,- duurzaamheidspremie. De Volkswagen e-Crafter is o.a. uitgerust met de volgende opties:

  • Navigatie
  • Automaat
  • Airco
  • Bluetooth

Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact