Volkswagen Golf - Life Business EditionVolkswagen Golf - Life Business Edition

Volkswagen Golf

Life Business Edition


Voordeel oplopend tot: € 2.240,-

Rijklaar vanaf: € 32.940,-
Proefrit maken?

Volkswagen Golf - Business Edition

Op zoek naar comfort en luxe in een representatief jasje? Dan is de Golf Life Business jouw Volkswagen. Hij tilt de Golf Life naar een nog hoger niveau, met standaard een elektrisch instelbare ErgoActive bestuurdersstoel, navigatiepakket 'Discover Pro' en LED 'Performance' koplampen. Maar dat is lang niet alles. Zo is je Life Business ook voorzien van Travel Assist, dat je op gepaste afstand van je voorgangers houdt en filerijden deels van je overneemt. En dat alles tegen een opvallend scherpe prijs.

Golf Life Business

Standaard is de Golf Life Business uitgerust met onder andere:

  • Navigatiepakket 'Discover Pro'
  • Sport-comfortstoelen vóór met ErgoActive bestuurdersstoel, 14-voudig verstelbaar
  • Bestuurdersassistentiepakket met o.a. Travel Assist en Park Assist
  • LED 'plus' koplampen
  • Diefstalalarm
  • Kofferbakmat rubber
  • Universele magnetische telefoonhouder

Bij aanschaf van een Golf Life Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 2.240,-. De Golf Life Business is nu scherp geprijsd voor € 32.940,-. U rijdt de Golf Life Business al vanaf € 218,- bijtelling per maand.

 

Nieuwsgierig naar de Golf Business Edition? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen voor het maken van een proefrit of vraag direct een offerte aan.


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact