Volkswagen Golf Variant - Business Editions

De Volkswagen Golf Variant is de perfecte Golf als u net wat meer ruimte wilt hebben maar geen concessies wilt doen op sportief gebied. Deze Golf Variant heeft namelijk net als zijn broertje, de gewone Golf, dezelfde sportieve belijning.  Speciaal voor de zakelijke rijder hebben we nu twee uitvoeringen die alle opties hebben die verwacht en ook nog eens voor een voordelige prijs en gunstige bijtelling. De twee uitvoeringen zijn voor de Golf Variant Comfortline Business en de Highline Business R doet er qua luxe nog een schepje bovenop.

Golf Variant Comfortline Business

Standaard is de Golf Variant Comfortline Business uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm). En dankzij de verwarmbare sportstoelen reis je extra comfortabel. Bij aanschaf van een Golf Variant Comfortline Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 2.200,-. De Golf Comfortline Business is nu scherp geprijsd voor € 29.065,-.

Golf Variant Highline Business R

Standaard is de Golf Variant Highline Business R uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm), Active Info Display en het R-Line exterieur- en interieurpakket. Het Active Info Display en LED koplampen maken de auto helemaal af. Bij aanschaf van een Golf Variant Highline Business R profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 3.800,-. De Golf Variant Highline Business R is nu scherp geprijsd voor € 34.590,-. 

Nieuwsgierig naar de Golf Variant Business Editions? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen voor het maken van een proefrit of vraag direct een offerte aan.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact