Volkswagen Polo - Business Editions

Bent u op zoek naar een Volkswagen Polo die alles heeft wat u als zakelijke rijder kunt wensen? Dan hebben wij speciaal voor u de Polo Comfortline Business en de  Polo Highline Business R. De Polo Highline Business R is nog net een stukje luxer. Beide uitvoeringen zijn uitgerust met alle opties die u als zakelijke rijder wenst, tegen een voordelige prijs én gunstige bijtelling.

Polo Comfortline Business

De Polo Comfortline Business is standaard rijk uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control (vanaf 95pk) en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm). Bij aanschaf van een Polo Comfortline Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 2.200,-. De Polo Comfortline Business is nu scherp geprijsd voor € 20.565,-.

Polo Highline Business R

Standaard is de Polo Highline Business R uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control (vanaf 95pk), het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm) en het R-Line exterieurpakket. De donkerrode LED achterlichten maken uw Polo helemaal af. Bij aanschaf van een Polo Highline Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 2.700,-. De Polo Comfortline Business is nu scherp geprijsd voor € 23.205,-.

Nieuwsgierig naar de Polo Business Editions? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen voor het maken van een proefrit of vraag direct een offerte aan.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact