Volkswagen T-Roc 1.0 115 pk Style

Heeft u een Volkswagen T-Roc op het oog? Dan is nu het moment om uw auto in te ruilen voor deze luxe cross-over. Tijdens de Voordelig, Voordeliger, Voordeligst-weken profiteert u van voorraadkorting én extra inruilpremie. Tijdelijk is deze T-Roc scherp geprijsd van € 31.520,- nu voor slechts € 28.770,-. U bespaart dus al gauw € 2.750,-.

De SUV is o.a. uitgerust met:

  • Advance pakket
  • Executive pakket

Garantie: 2 jaar voor de prijs van 1

Profiteer tijdelijk van een bijzonder scherp tarief op extra garantie. Standaard ontvangt u 2 jaar garantie bij een van onze voorraadauto’s. Nu ontvangt u tijdelijk korting op extra garantiejaren; koopt u een jaar garantie erbij dan ontvangt u een extra jaar cadeau. Oftewel, 2 garantiejaren voor de prijs van 1, alleen bij Broekhuis Volkswagen.

Wacht niet te lang, we hebben nog enkele modellen op voorraad! Kom langs in een van onze showrooms of vul onderstaand formulier in!

 


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact