Volkswagen T-Roc - Business Editions

De Volkswagen T-Roc is de perfecte combinatie tussen robuustheid en sportiviteit. Voor deze compacte SUV hebben wij een uitvoering voor de zakelijke rijder namelijk de T-Roc Style Business en de Sport Business R die net een tikkeltje luxer is. De Business- en Business R modellen zijn uitgerust met alle opties die u als zakelijke rijder wilt hebben, tegen een voordelige prijs én gunstige bijtelling.

T-Roc Style Business

Standaard is de T-Roc Style Business uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay en diefstalalarm) en een elektrisch bedienbare achterklep. Het navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media' bedien je gemakkelijk met spraakcommando's. Bij aanschaf van een T-Roc Style Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 2.100,-. De T-Roc Style Business is nu scherp geprijsd voor € 30.205,-.

T-Roc Sport Business R 

Standaard is de T-Roc Sport Business R uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm), Active Info Display, het R-Line exterieurpakket en het Sport+ pakket. De 18 inch lichtmetalen velgen 'Sebring' maken de auto helemaal af. Bij aanschaf van een T-Roc Sport Business R profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 3.000,-. De T-Roc Sport Business R is nu scherp geprijsd voor € 34.705,-.

Nieuwsgierig naar de T-Roc Business Editions? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen voor het maken van een proefrit of vraag direct een offerte aan.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact