Volkswagen Touran - Business Editions

De 7-persoons Volkswagen Touran is de perfecte auto voor een groot gezin. Deze alleskunner is  multifunctioneel en de ideale reisauto. Voor de zakelijke rijder hebben we de Touran nu leverbaar in twee uitvoeringen die beide beschikken over opties die prettig zijn voor de zakelijke rijder. De Touran Comfortline Business en de Highline Business R zijn twee zeer complete uitvoeringen, die leverbaar zijn tegen een voordelige prijs én gunstige bijtelling.

Touran Comfortline Business

Standaard is de Touran Comfortline Business uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, ErgoActive bestuurdersstoel met massage-functie en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm). En dankzij de elektrisch bedienbare achterklep kom je nooit handen tekort. Bij aanschaf van een Touran Comfortline Business profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 2.900,-. De Touran Comfortline Business is nu scherp geprijsd voor € 35.340,-.

Touran Highline Business R

Standaard is de Touran Highline Business R uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm), Active Info Display en het R-Line exterieur- en interieurpakket. Het Active Info Display en LED koplampen maken de auto helemaal af. Bij aanschaf van een Touran Highline Business R profiteert u tijdelijk maar liefst van voordeel oplopend tot € 4.200,-. De Touran Highline Business R is nu scherp geprijsd voor € 38.260,-. 

Nieuwsgierig naar de Touran Business Editions? Neem dan contact op met één van onze Broekhuis Volkswagen vestigingen voor het maken van een proefrit of vraag direct een offerte aan.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact