Volkswagen Transporter - Voorraad voordeel

Tijd voor een nieuwe Volkswagen Transporter? Dan is wachten niet langer nodig. Speciaal voor u hebben wij bij Broekhuis Volkswagen Bedrijfswagens een mooie selectie Transporters voor u op voorraad staan. Als u wilt, rijdt u binnen een paar dagen weg in uw nieuwe bus. Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders.

Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kunt u rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Verschil moet er zijn. 

Volkswagen Transporter T-Edition

Bij de Transporter T-Edition profiteert u nu standaard van € 2.500,- voorraadkorting en € 545,- navigatie voordeel. En kiest u nu voor de T-Edition uitrustingsline, dan betaalt u geen € 6.478,- maar slechts € 3.550,-. Dat betekent nog eens € 2.928,- extra voordeel. Uw totaalvoordeel loopt hiermee op tot maar liefst € 5.973,-. De Transporter Gesloten Bestelwagen T-Edition is tijdelijk uit voorraad leverbaar van € 36.045,- voor € 32.999,-. De Transporter T-Edition is o.a. uitgerust met de volgende opties:

  • Led - Koplampen met Led dagrijverlichting
  • Adaptive cruise control
  • Parkeerhulp voor + achter
  • Navigatie en DAB+ Radio
  • Voorruit verwarming

Wacht niet te lang, want tot en met 1 december profiteert u van ongekend veel voordeel bij aanschaf van een Volkswagen Transporter uit de voorraad. Vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Volkswagen Bedrijfswagen vestigingen.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact