Volvo V40 CC - Nordic & Nordic+

De Zweedse winter vraagt veerkracht en vindingrijkheid. Het is daarom geen wonder dat veel andere autofabrikanten hun auto’s in Zweden testen. En het zal u dan ook niet verbazen dat een Volvo alles heeft wat nodig is om om te gaan met sneeuw, ijs en temperaturen onder het vriespunt. Volvo is hier geboren. De testbaan is hun speeltuin en de winter zit in de genen.

De Nordic en Nordic+ uitvoeringen bevestigen dit. Deze uitvoeringen beschikken over 16" lichtmetalen velgen en airconditioning. De Home Safe verlichting zorgt ervoor dat u veilig en gemakkelijk de deur kunt vinden. Om aanrijdingen bij snelheden onder de 50 kilometer per uur zo goed mogelijk te voorkomen, beschikken de Nordic en Nordic+ uitvoeringen ook over City Safety.

Met de Nordic en Nordic+ uitvoeringen loopt uw pakketvoordeel op tot maar liefst € 6.385,-! Wilt u meer weten? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan.

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken.

Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

  • 16'' Lichtmetaal
  • Airconditioning
  • City Safety
  • Home Safe verlichting

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?
< terug