Volvo V90 Cross Country Ocean Race Edition

De Volvo V90 Cross Country is de perfecte combinatie van Zweeds vakmanschap en echte all-road prestaties. Dankzij de 18 inch wielen en de grote bodemvrijheid zorgt de V90 cross Country op elk soort terrein voor een vertrouwd gevoel.  Krachtige off-road terreineigenschappen zijn verpakt in een elegante verfijnde estate.

Volvo V90 Cross Country Ocean Race

Voor deze unieke editie van de V90 Cross Country vond Volvo zijn inspiratie in de zwaarste en meest prestigieuze sportcompetitie ter wereld: de Volvo Ocean Race. Geen enkele andere wedstrijd vergt zoveel van mensen en materiaal als de Volvo Ocean Race. Deze bijzondere Volvo combineert echte all road, all weather kwaliteiten met intelligente oplossingen en praktische accessoires. Exclusieve kleuren en interieur bekleding onderstrepen zijn eigen identiteit.

De V90 Cross Country Ocean Race Edition wordt standaard voorzien van AWD en een achttrapsautomaat. U heeft de keuze uit twee benzine- en twee dieselmotoren.

Benieuwd naar deze karakteristieke V90 Cross Country? Plan dan direct uw proefrit bij Broekhuis Volvo!


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

  • 20” 5-Spaaks Silver / Diamond Cut velgen met 245/45 R20 banden
  • Volvo Ocean Race grille
  • Volvo Ocean Race embleem op achterklep
  • 230V aansluiting aan achterzijde middenconsole

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Broekhuis contact