XC90XC90

Volvo XC90

Profiteer van een gratis Upgrade naar de Inscription Exclusive!


Normaal: € 95.605,-
Uw voordeel: € 7.610,-

Rijklaar vanaf: € 87.995,-
Proefrit maken?

Gratis Inscription Exclusive upgrade op de XC90

Profiteer nu tijdelijk van een gratis upgrade van de Volvo XC90 Inscription naar de Inscription Exclusive uitvoering ter waarde van € 7.610,-! De XC90 Inscription Exclusive is gebaseerd op de Inscription uitvoering met 7 zitplaatsen en o.a. voorzien van het Light pack, Nappa lederen bekleding met ventilatie en massagefunctie en opties als Head-up Display, 360 graden camera’s, Harman Kardon Audio en een Panoramadak. Kortom, alle zeer gewilde opties voor een meerprijs van € 0 ten opzichte van een reguliere Inscription uitvoering.

Neem plaats achter het stuur en ervaar de toekomst van het rijden in de XC90; Luxueus maar toch elegant, straalt hij geraffineerde kracht uit. Een zevenpersoons SUV, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

De accessoires van de XC90 Inscription Exclusive op een rijtje;

  • het Light pack (€ 895,-)
  • Nappa lederen bekleding met ventilatie en massagefunctie (€ 2.295,-)
  • Head-up Display (€ 1.200,-)
  • 360 graden camera (€ 475,-)
  • Advanced Air Quality (€ 300,-)
  • Harman Kardon audio (€ 695,-)
  • Electrisch glazen panoramadak (€ 1.750,-)

 

 


Wilt u meer weten, een proefrit, virtuele bezichtiging, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact