Airco onderhoud


Plan afspraak

De ‘R’ zit weer in de maand… wat betekent dat de dagen korter en kouder worden. Helaas krijgt ons afweersysteem het in deze maanden zwaar te verduren, waardoor we vatbaarder worden voor vervelende virussen. Maar voorkomen is beter dan genezen toch? Help uw afweersysteem een handje mee door maatregelen te nemen in uw auto. Hoe? Laat uw airco in het najaar controleren en reinigen.

Een airco vol schimmel en bacteriën

In de lente en de zomer wordt uw airco geconfronteerd met stof, insecten, stuifmeel en pollen. Dit verzamelt zich in de airco en in combinatie met temperatuurwisselingen en vocht verandert de airco zo in de perfecte locatie voor schimmels en bacteriën.

Wanneer u uw airco gebruikt om te zorgen dat uw ramen niet beslaan of om het interieur droog te houden, worden de verzamelde schimmels en bacteriën de auto in geblazen. Hierdoor wordt uw enigszins verzwakte afweersysteem nog eens extra blootgesteld aan ziektekiemen.

Daarom is het juist erg handig om op het moment dat de ‘R’ weer in de maand zit, uw airco te laten controleren en te reinigen. Zo kan uw airco ook in de koude en natte maanden naar behoren functioneren, inclusief schone en frisse lucht.

Kom dus langs in onze werkplaats voor een opfrisbeurt van uw airco!

Contact