Airco onderhoud

Checken en onderhouden


Plan afspraak

De airco van uw auto krijgt het hele jaar veel te verduren. Daarom is tijdig controleren en onderhouden geen overbodige luxe! Ontdek waarom dit nodig is om altijd optimaal te profiteren van de airco. We leggen het graag uit!

Wanneer u vaak op pad bent met uw auto krijgt de airco veel te verduren. De airco van uw auto wordt continu geconfronteerd met stof, insecten, stuifmeel, pollen en vuil. Dit verzamelt zich in de airco, wat in combinatie met temperatuurwisselingen (denk aan seizoenovergangen) verandert in een broedhaard voor schimmels en bacteriën.

Wanneer u uw airco dan gebruikt om te zorgen dat uw ramen niet beslaan, het interieur droog te houden of om de warme lucht in de auto te koelen, dan worden alle verzamelde schimmels en bacteriën in uw auto geblazen. Dit is niet wenselijk, zeker niet wanneer dit ook effect kan hebben op uw gezondheid.

Tijdig controleren en onderhouden

Daarom is een tijdige controle en tijdig onderhoud geen overbodige luxe! Zo kan uw airco het hele jaar goed functioneren, inclusief schone en frisse lucht. Geniet van de koelte van de airco zonder u zorgen te maken over schimmels en bacteriën door op tijd naar onze werkplaats te komen.

Plan afspraak

Contact