All Electric Weken

Voorraad voordeel op elektrische auto's


Bekijk deelnemende modellen

Stap nu privé of zakelijk extra voordelig over op elektrisch rijden

Profiteer nu van extra lage vanaf prijzen bij aanschaf van een elektrische auto. Wij kunnen diverse 100% elektrische auto’s direct uit voorraad aan u leveren met speciaal voordeel voor de particuliere of zakelijke rijder! En om u onbezorgde kilometers te bieden kunt u bij ons ook terecht voor passende laadoplossingen. Ontdek welke laadoplossing bij uw nieuwe elektrische auto past en start met elektrisch rijden!

Kopen of private leasen

Wacht niet langer en start nu met elektrisch rijden. Kies een EV uit onze voorraad, profiteer van lage vanafprijzen en ontvang € 2.000,- overheidssubsidie! Wanneer stapt u over?

Zakelijk rijden met 8%

Wilt u uw zakelijke kilometers volledig elektrisch en dus extra duurzaam afleggen? Kies voor een volledig elektrische auto uit onze voorraad met slechts 8% bijtelling!

Zakelijk rijden met 4%

Extra voordelig uw zakelijke kilometers rijden kan nog met een bijtelling van slechts 4%. Ontdek de laatste modellen die wij nog op voorraad hebben en start direct met profiteren.

Ontdek de deelnemende modellen

Audi e-tron

Electric has gone Audi; de e-tron staat klaar voor u met een actieradius van maar liefst 400 km. Tijdelijk profiteert u van extra voorraadvoordeel, zowel particulier als zakelijk.

BMW i3

De BMW i3 is volledig connected en rijkelijk uitgerust met nieuwe features waarmee 100% elektrisch rijden nog comfortabeler wordt. Nu profiteert u tijdelijk van extra voorraadvoordeel inclusief een gratis laadpaal, zowel particulier als zakelijk.

Jaguar I-PACE

Baanbrekende technologie en een modern design worden gecombineerd in de volledig elektrische Jaguar I-PACE. Tijdelijk profiteert u van divers voorraadvoordeel, zowel particulier als zakelijk.

Opel Corsa-e

Emissievrije kilometers en maximaal rijplezier gegarandeerd met de 100% elektrische Opel Corsa-e. Tijdelijk profiteert u van extra voorraadvoordeel, zowel particulier als zakelijk.

Peugeot e-208 en e-2008

De elektrische Peugeot e-208 en e-2008 staan voor u klaar met emissieloos rijplezier en onderscheidende eigenschappen. Tijdelijk profiteert u van extra voorraadvoordeel, zowel particulier als zakelijk.

SEAT Mii Electric

De green urban reisgenoot voor alle duurzame rijders; de SEAT Mii Electric staat nu met extra voorraadvoordeel voor u klaar. U profiteert zowel als particuliere als zakelijke klant.

ŠKODA CITIGOe iV

De elektrische ŠKODA CITIGOe iV brengt u overal zonder een spoor van uitstoot achter te laten. Tijdelijk profiteert u van extra voorraadvoordeel, zowel particulier als zakelijk.

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is rijkelijk uitgerust met de nieuwste features, waarvan u kunt genieten zonder uitstoot. Tijdelijk profiteert u van € 4.000,- duurzaamheidskorting.

Laadoplossingen op maat

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunnen wij u ook op weg helpen met de laadoplossingen van Groenopladen.nl. Hiermee gaat u altijd onbezorgd én opgeladen op weg. Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat u het meeste rijplezier beleefd wanneer de lader en uw meterkast naadloos aansluiten bij het laadvermogen van uw auto. Daarom kunnen wij een laadoplossing bieden voor elke auto en iedere situatie!

 

  • Altijd advies op maat
  • De laadoplossing is binnen 2 weken geïnstalleerd bij u thuis of uw kantoor
  • Laadoplossing geschikt voor nu en de toekomst
  • Meterkast aanpassingen zijn mogelijk
  • Ook laadpassen zijn mogelijk

 

Ontdek de laadoplossingen

Contact