Broekhuis

Korting tot € 5.000,-


Op zoek naar een nieuwe Audi? Wacht niet langer! Bij Broekhuis Audi profiteert u tijdelijk van extra hoge inruilpremies op verschillende Audi modellen. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 5.000,-.

Audi e-tron

€ 3.000,- inruilpremie

Elektriciteit, kwaliteit en een vlot karakter; de volledig elektrische Audi e-tron combineert de meest vooruitstrevende technologieën met unieke features. Met een actieradius van ruim 400 kilometer brengt de e-tron u overal.

Audi A1 Sportback

€ 1.500,- inruilpremie

Horizontale lijnen, een singleframe grille en gestroomlijnde buitenspiegels; de Audi A1 Sportback oogt niet alleen dynamisch, hij is ook dynamisch. Die energie ervaart u dankzij zuinige maar sportieve motoren. De A1 staat overal zijn mannetje.

 

Audi A1 citycarver

€ 1.500,- inruilpremie

Sterk, sportief en uiterst wendbaar; de Audi A1 Citycarver is dé cross-over voor in de stad en op de snelweg. Ondanks de compacte vorm is de Citycarver ruim van binnen en klaar voor elk avontuur. Met de A1 Citycarver is alles mogelijk.

 

Audi A7 Sportback

€ 5.000,- inruilpremie

Elegantie, veelzijdigheid en dynamiek; de Audi A7 Sportback is een ware blikvanger onderweg met sportieve rijprestaties. Daarbij beschikt deze wagen over vele assistentiesystemen voor extra gemak. Met de A7 Sportback rijdt u gemakkelijk weg.

 

Audi Q2

€ 1.250,- inruilpremie

Een robuuste uitstraling, offroad kwaliteiten en gemaakt voor zowel de stad als daarbuiten; de Audi Q2 is zowel functioneel als eigenzinnig. Met de nieuwste technologieën brengt deze SUV u overal. De Q2 opent deuren.

 

Audi Q3

€ 1.500,- inruilpremie

Een karaktervolle SUV die past in de wereld van nu; de Audi Q3 is efficiënt, ruim en flexibel. Daarbij kunt u deze wagen volledig personaliseren waardoor u optimaal kunt genieten van zijn vlotte karakter. De Q3 is overal klaar voor.

Audi Q3 Sportback

€ 1.500,- inruilpremie

Een opvallend uiterlijk, een sportief onderstel en een eigenzinnig karakter; de Audi Q3 Sportback biedt een sportieve rijdynamiek die past bij het uiterlijk. Een sterke motor voorziet in alle kracht die u in een auto nodig heeft. Deze SUV presteert. 

Audi Q5

€ 4.000,- inruilpremie

Comfort, stijl en dynamiek; de Audi Q5 is een karaktervolle verschijning die comfort combineert met een krachtige aandrijflijn. Kies voor deze gestroomlijnde premium SUV en pas hem naar wens aan. Kies voor dynamiek, kies voor de Q5.

Audi Q7

€ 5.000,- inruilpremie

Onafhankelijk, karakteristiek en sportief; de Audi Q7 is het symbool van elegantie gecombineerd met sportieve prestaties. Daarbij voorziet deze SUV in een ruim en veelzijdig interieur. In de Q7 bent u gegarandeerd van luxe en gemak. 

Audi Q8

€ 5.000,- inruilpremie

Expressief, sportief en innovatief; de Audi Q8 is een echte eyecatcher op de Nederlandse snelwegen. Deze veelzijdige SUV beschikt over ruimte en vele innovatieve systemen. In de Q8 rijdt u veiliger en comfortabel dan ooit.

Contact