Broekhuis

Korting tot € 10.000,-


Op zoek naar een nieuwe Audi? Wacht niet langer! Bij Broekhuis Audi profiteert u tijdelijk van extra hoge inruilpremies op verschillende Audi modellen. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 10.000,-.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

€ 1.500,- inruilpremie
Veelzijdig en innovatief; de Audi A3 Sportback is met zijn sportieve en expressieve lijnen een dynamisch model. De A3 Sportback voelt zich overal thuis of u nu in de stad rijdt of op de snelweg.

 

Audi A3 Sportback (2020)

Audi A3 Sportback (2020)

€ 1.500,- inruilpremie
Het nieuwste lid van de Audi familie benadrukt meer dan ooit de rijdynamiek en sportiviteit. Dit maakt Audi mogelijk met onder andere een onderstel dat bol staat van de nieuwste technologie. Vanaf 30 april staat hij in de showroom en hij is nu al te bestellen

 

Audi A6 Limousine

Audi A6 Limousine

€ 3.000,- inruilpremie (voorraad 45 TFSI uitgesloten)
Audi A6 is sportieve elegantie in de puurste vorm. Een luxueuze uitrusting mét optimaal gebruiksgemak. De Audi A6 beschikt over een scala aan innovatieve technologieën, een progressief design en veelomvattende uitrusting

Audi A7 Sportback

Audi A7 Sportback

€ 5.000,- inruilpremie
Elegantie, veelzijdigheid en dynamiek; de Audi A7 Sportback is een ware blikvanger onderweg met sportieve rijprestaties. Daarbij beschikt deze wagen over vele assistentiesystemen voor extra gemak. Met de A7 Sportback rijdt u gemakkelijk weg.

Audi A8

Audi A8

€ 10.000,- inruilpremie
Exclusiviteit met een sportieve ondertoon; de Audi A8 neemt zijn eigen plek in en dat siert hem letterlijk en figuurlijk. Met de nieuwe Audi A8 is de toekomst in het topsegment gearriveerd.

Audi Q2

Audi Q2

€ 1.500,- inruilpremie
Een robuuste uitstraling, offroad kwaliteiten en gemaakt voor zowel de stad als daarbuiten; de Audi Q2 is zowel functioneel als eigenzinnig. Met de nieuwste technologieën brengt deze SUV u overal. De Q2 opent deuren.

Audi Q3

Audi Q3

€ 3.000,- inruilpremie (fysieke voorraad) / € 1.500,- inruilpremie (Nieuw bestellen) 
Een karaktervolle SUV die past in de wereld van nu; de Audi Q3 is efficiënt, ruim en flexibel. Daarbij kunt u deze wagen volledig personaliseren waardoor u optimaal kunt genieten van zijn vlotte karakter. De Q3 is overal klaar voor.

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

€ 3.000,- inruilpremie (fysieke voorraad) / € 1.500,- inruilpremie (Nieuw bestellen) 
Een opvallend uiterlijk, een sportief onderstel en een eigenzinnig karakter; de Audi Q3 Sportback biedt een sportieve rijdynamiek die past bij het uiterlijk. Een sterke motor voorziet in alle kracht die u in een auto nodig heeft. Deze SUV presteert. 

Audi Q5

Audi Q5

€ 3.500,- inruilpremie
Comfort, stijl en dynamiek; de Audi Q5 is een karaktervolle verschijning die comfort combineert met een krachtige aandrijflijn. Kies voor deze gestroomlijnde premium SUV en pas hem naar wens aan. Kies voor dynamiek, kies voor de Q5.

Audi Q7

Audi Q7

€ 4.500,- inruilpremie
Onafhankelijk, karakteristiek en sportief; de Audi Q7 is het symbool van elegantie gecombineerd met sportieve prestaties. Daarbij voorziet deze SUV in een ruim en veelzijdig interieur. In de Q7 bent u gegarandeerd van luxe en gemak. 

Audi Q8

Audi Q8

Inruilpremie: € 4.500,-
Een expressief design met een toonaangevende techniek; de Audi Q8 laat zijn sportieve ambities waarmaken door onder andere de forse wielkasten, brede schouders en een lage raampartij. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Audi e-tron 55 quattro

Audi e-tron 55 quattro

€ 2.750,- inruilpremie
Zoals u van Audi kunt verwachten beschikt de e-tron over de vertrouwde hoge kwaliteit en veiligheidsvoorzieningen die u van Audi bent gewend. De Audi e-tron zit bomvol met technische innovaties en unieke features.

Audi e-tron 50 quattro

Audi e-tron 50 quattro

€ 2.750,- inruilpremie
Met zijn hoge kwaliteit en vooruitstrevende techniek kunt u van de Audi e-tron 50 quattro verwachten wat andere Audi’s al lieten zien; kracht, techniek, kwaliteit, design en service. En dat allemaal in een mooi jasje.

Audi e-tron Sportback

Audi e-tron Sportback

€ 2.750,- inruilpremie
De nieuwe Audi e-tron Sportback combineert een sportief karakter met een elegant design. Deze nieuwe volledig elektrische Sportback vult het elektrische gamma van Audi aan, wat onder de slogan ‘Electric has gone Audi’ gecommuniceerd wordt.

Contact