Broekhuis

Korting tot € 10.000,-


Op zoek naar een nieuwe Audi? Wacht niet langer! Bij Broekhuis Audi profiteert u tijdelijk van extra hoge inruilpremies op verschillende Audi modellen. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 10.000,-.

Audi A3 Sportback

€ 1.500,- inruilpremie
Veelzijdig en innovatief; de Audi A3 Sportback is met zijn sportieve en expressieve lijnen een dynamisch model. De A3 Sportback voelt zich overal thuis of u nu in de stad rijdt of op de snelweg. 

 

Audi A3 Limousine

€ 1.500,- inruilpremie
Terughoudend en charmant; De Audi A3 Limousine heeft het karakter van een coupé en een elegant vierdeurs design. Door de lage daklijn straalt deze A3 sedan een dynamisch karakter uit. Deze Audi zit boordevol schoonheid en optimaal comfort. met de Audi A3 Limousine ervaart u altijd een comfortabele rijbeleving.

 

Audi A7 Sportback

€ 5.000,- inruilpremie
Elegantie, veelzijdigheid en dynamiek; de Audi A7 Sportback is een ware blikvanger onderweg met sportieve rijprestaties. Daarbij beschikt deze wagen over vele assistentiesystemen voor extra gemak. Met de A7 Sportback rijdt u gemakkelijk weg.

Audi A8

€ 10.000,- inruilpremie
Exclusiviteit met een sportieve ondertoon; de Audi A8 neemt zijn eigen plek in en dat siert hem letterlijk en figuurlijk. Met de nieuwe Audi A8 is de toekomst in het topsegment gearriveerd.

Audi Q2

€ 1.500,- inruilpremie
Een robuuste uitstraling, offroad kwaliteiten en gemaakt voor zowel de stad als daarbuiten; de Audi Q2 is zowel functioneel als eigenzinnig. Met de nieuwste technologieën brengt deze SUV u overal. De Q2 opent deuren.

Audi Q3

€ 2.000,- inruilpremie
Een karaktervolle SUV die past in de wereld van nu; de Audi Q3 is efficiënt, ruim en flexibel. Daarbij kunt u deze wagen volledig personaliseren waardoor u optimaal kunt genieten van zijn vlotte karakter. De Q3 is overal klaar voor.

Audi Q3 Sportback

€ 2.000,- inruilpremie
Een opvallend uiterlijk, een sportief onderstel en een eigenzinnig karakter; de Audi Q3 Sportback biedt een sportieve rijdynamiek die past bij het uiterlijk. Een sterke motor voorziet in alle kracht die u in een auto nodig heeft. Deze SUV presteert. 

Audi Q5

€ 3.500,- inruilpremie
Comfort, stijl en dynamiek; de Audi Q5 is een karaktervolle verschijning die comfort combineert met een krachtige aandrijflijn. Kies voor deze gestroomlijnde premium SUV en pas hem naar wens aan. Kies voor dynamiek, kies voor de Q5.

Audi Q7

€ 4.500,- inruilpremie
Onafhankelijk, karakteristiek en sportief; de Audi Q7 is het symbool van elegantie gecombineerd met sportieve prestaties. Daarbij voorziet deze SUV in een ruim en veelzijdig interieur. In de Q7 bent u gegarandeerd van luxe en gemak. 

Audi Q8

Inruilpremie: € 4.500,-
Een expressief design met een toonaangevende techniek; de Audi Q8 laat zijn sportieve ambities waarmaken door onder andere de forse wielkasten, brede schouders en een lage raampartij. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Contact