Broekhuis

Nog even en de klok gaat vooruit, de dagen worden langer en het zonnetje verwarmt de terrassen weer. Niet alleen op de terrassen maar ook in de auto wordt het warmer. Wellicht een goed moment om uw airco te laten controleren.

Inmiddels beschikt vrijwel elke Audi over een aircosysteem dat niet alleen in de zomer maar ook in de winter lange uren maakt. Tijdens natte en vochtige periodes helpt dit nuttige accessoire tegen beslagen ramen en nu de zomer er weer aankomt, laat de airco de hitte in uw auto snel verdwijnen.

Om uw airco in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Bij Broekhuis Audi bent u aan het juiste adres voor airco onderhoud.

Aircocheck voor slechts € 19,95,-

Aan de hand van een checklist controleert een monteur het aircosysteem. Zo worden onder andere de koelende werking en de kwaliteit van het stof- en pollenfilter gecontroleerd. Zijn er problemen, dan verhelpt de monteur deze nadat u de offerte hebt ingezien en goedgekeurd.

Voorjaarsvoordeel

Profiteer nu tijdelijk van extra voordeel op het onderhoud van uw airco. Zo geniet u nu tijdelijk van airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Maar ook ontvangt u gratis de Broekhuis Audi Aircocheck bij airco onderhoud. Plan daarom nu uw airco onderhoud bij Broekhuis Audi!

Plan uw afspraak


Terug

Meer nieuws

Audi introduceert plug-in hybrid...

Elektrificatie speelt een belang...


'Spring Deals' inruilweken bij B...

Tijdens de 'Spring Deals' inruil...


Het is tijd voor zomerbanden

Nu de zon langer zichtbaar is en...


Update regelmatig uw navigatie

Nu het zonnetje door de wolken k...


Reserveer nu een proefrit in de ...

De nieuwe Audi A6 is verleidelij...


Audi gaat 2019 in met gratis aut...

Het jaar begint goed bij Audi. P...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact