Broekhuis

Elektrificatie speelt een belangrijke rol als het gaat om mobiliteit en dat weten we bij Audi als geen ander daarom is er op de internationale autoshow van Genève en heus plug-in hybrideoffensief getoond. Het merk toont op de internationale autoshow van Genève hybridevarianten van de Audi A8, A7 Sportback, A6 en Q5. De nieuwe techniek zorgt voor een puur elektrisch bereik van meer dan veertig kilometer (WLTP). Nog dit jaar zijn de plug-in hybridemodellen te bestellen.

Afhankelijk van het model komen er twee varianten met verschillende prestatieniveaus beschikbaar: een comfortabele variant (50 TFSI e) en een sportieve versie (55 TFSI e en 60 TFSI e in de A8) met S-line uitrusting. De sportieve versie hebben een steviger afgestemd onderstel met een hoger boostvermogen van de elektromotor voor meer rijdynamiek. Een plug-in hybride Audi is voortaan te herkennen aan een ‘TFSI e‘-logo. De term ‘e-tron’ reserveert Audi voor elektrisch aangedreven auto's.

Veelzijdig karakter hybride Audi’s

Dankzij het veelzijdig karakter rijdt u met deze Audi’s emissievrij door de stad, terwijl u de verbrandingsmotor gebruikt bij langere stukken. Daarnaast kunt u met deze techniek zowel dynamisch als sportief rijden. Alle plug-in hybride modellen maken gebruik van een TFSI benzinemotor met turbocompressor en directe inspuiting. Niet alleen zijn deze plug-in hybride modellen veelzijdig als het gaat om aandrijving. Zo zijn de Audi  A6, A7 Sportback en Q5 leverbaar in de uitvoering 50 TFSI e quattro comfortmodellen en als sportief-dynamische 55 TFSI e quattro. Deze sportieve versie krijgt tevens een sportieve S line-uitrusting.


Terug

Meer nieuws

Voor iedere portemonnee een Audi...

Met de Audi Car Insurance rijdt ...


Maak uw Audi zomerklaar

Check! De Audi Zomercampagne is ...


Inruilweken bij Broekhuis Audi

Tijdens de 'Inruilweken' is over...


Het is tijd voor zomerbanden

Nu de zon langer zichtbaar is en...


Update regelmatig uw navigatie

Nu het zonnetje door de wolken k...


Aircocheck bij Broekhuis Audi

Nog even en de klok gaat vooruit...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact