Broekhuis

Nadat we in januari konden bijkomen van alle drukte van december, sluit Broekhuis Audi januari af met de ‘Fresh start’ inruilweken. Tijdens deze inruilweken is overstappen naar een nieuwe Audi nóg aantrekkelijker. Profiteer snel van hoge inruilpremies op diverse modellen. De actie loopt tot 31 maart.

Bij Broekhuis Audi hebben wij een voorraad speciaal ingekochte nieuwe Audi modellen. Juist deze voorraad komt in aanmerking voor de ‘fresh start’ inruilweken; de voorraadwagens die nog niet op kenteken staan. Hierbij dient de in te ruilen auto minimaal 3 maanden op uw naam te staan.

Met de volgende modellen kunt u een ‘fresh start’ maken:

Audi A1 30 TFSI
Inruilpremie: € 1.000,-

De nieuwe Audi A1 kenmerkt zich door een sportief en karakteristiek design.  De tweede generatie van de A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto's. 

Bekijk de Audi A1 voorraad

Audi A3 Sportback 30 TFSI & 35 TFSI (handgeschakeld)
Inruilpremie: € 1.500,-

De A3 oogt sportief dankzij strakke designkenmerken en dynamische verhoudingen. De vernieuwde Audi A3 modelreeks heeft een aangepast design. De singleframe-grille is breder en prominenter uitgesneden dan voorheen en loopt soepel over in het slanke zijprofiel.  Maar ook de daklijn van de A3 Sportback bevestigd zijn sportieve karakter. 

Bekijk de A3 Sportback 30 TFSI voorraad

Bekijk de A3 Sportback 35 TFSI voorraad

Audi A4
Inruilpremie: € 2.000,-

De A4 staat voor de ideale balans tussen prestaties en efficiency. Met innovatieve technologieën en een elegantie verschijning bezorgt de A4 u onbezorgd rijplezier.

Bekijk de Audi A4 voorraad

Audi A6
Inruilpremie: € 1.500,-

Met de A6 komt u altijd op een comfortabele manier op de plaats van bestemming. Dankzij de elegante lijnen, de prominente grille en de luxueuze uitrusting beschikt de A6 over een eigentijds design.

Audi A6 Avant TDI
Inruilpremie: € 3.000,-

De nieuwe A6 Avant biedt een zee aan ruimte en beschikt over een sportief design. De motoren voor de Audi A6 Avant TDI bezitten pure klasse en hebben een gunstig verbruik.

Bekijk de Audi A6 voorraad

Audi A7
Inruilpremie: € 5.000,-

Veelzijdig, dynamisch en elegant; de A7 heeft het allemaal. Met een prachtige Audi singleframe grille en dynamische lijnen is de A7 een ware blikvanger op de weg.

Bekijk de Audi A7 voorraad

Audi A8
Inruilpremie: € 8.000,-

Met de A8 kiest u voor een chique uitstraling. Deze meest innovatieve A8 is standaard uitgerust met een achttraps Tiptronic automaat, LED-koplamen en –achterlichten, Audi virtual cockpit en MMI Navigatie Plus.

Bekijk de Audi A8 voorraad

Audi Q2
Inruilpremie: € 1.500,-

De stad gemakkelijk en comfortabel kruisen is voor deze karaktervolle Q2 geen probleem. De robuuste SUV beschikt over een interieur dat voldoet aan alle eisen die u van een Audi mag verwachten. Daarnaast is hij compact vanbuiten om zo moeiteloos door de drukke stad te navigeren.

Bekijk de Audi Q2 voorraad

Audi Q5
Inruilpremie: € 4.000,-

De Q5 laat niets aan het toeval over; met zijn comfort, stijl en dynamiek weet deze premium-SUV meteen te overtuigen. De gespierde spatborden verwijzen naar de quattro vierwielaandrijving.

Bekijk de Audi Q5 voorraad

Audi Q7
Inruilpremie: € 6.000,-

Snelheid, dat straalt deze SUV uit mede dankzij de V-vorm op de motorkap en de karakteristieke Audi singleframe grille met verticale chroomspijlen. Naast de snelle uitstraling beschikt deze Q7 over een zeer ruim interieur.

Bekijk de Audi Q7 voorraad

Audi Q8
Inruilpremie: € 5.000,-

Toonaangevende techniek en een expressief design kenmerken deze Q8. Met brede schouders, een lage raampartij en de forse wielkasten is deze robuuste SUV extra sportief.

Bekijk de Audi Q8 voorraad

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Terug

Meer nieuws

Audi gaat 2019 in met gratis aut...

Het jaar begint goed bij Audi. P...


Introductie Audi A1 Sportback

Wij nodigen u graag uit op 22 no...


Goed voorbereid de winter tegemo...

Het herfstweer heeft na een hele...


Exclusieve Preview Audi e-tron

In week 51 staat de nieuwe Audi ...


De nieuwe Audi Q8; Character Unl...

Op donderdag 16 augustus stellen...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact