Broekhuis

Nu de zon langer zichtbaar is en de temperaturen stijgen, is het wellicht tijd om zomerbanden onder u auto te laten monteren. Bij Broekhuis Audi gaat u onbezorgd het voorjaar in met stabiele, comfortabele en veilige zomerbanden.

Waarom kiezen voor zomerbanden?

De zomerbanden zijn over het algemeen de standaard banden onder uw auto. Ze hebben goede rijeigenschappen bij een temperatuur boven de 7 graden Celsius. Door het profiel en de samenstelling van het rubber slijt de zomerband het minst snel. Daarnaast heeft deze band bij een temperatuur boven de 15 graden Celsius de beste wegligging met een verkorte remweg en is hij bestand tegen hogere snelheden dan de winterband.

Bij Broekhuis Audi aan het juiste adres

Banden zijn het enige contact tussen uw auto en de weg. Met de juiste banden heeft u tijdens elke weersituatie de beste wegligging. Wij bij Broekhuis begrijpen dat. Daarom hebben wij altijd zomer­- en winterbanden op voorraad en zijn onze monteurs vakkundig opgeleid met betrekking tot het monteren, uitlijnen en balanceren van uw banden. Daarnaast voorkomen wij liever onnodige slijtage door de juiste banden te monteren op het juiste moment. Plan daarom uw bandenwissel bij Broekhuis Audi!

Plan uw afspraak


Terug

Meer nieuws

Voor iedere portemonnee een Audi...

Met de Audi Car Insurance rijdt ...


Maak uw Audi zomerklaar

Check! De Audi Zomercampagne is ...


Audi introduceert plug-in hybrid...

Elektrificatie speelt een belang...


Inruilweken bij Broekhuis Audi

Tijdens de 'Inruilweken' is over...


Update regelmatig uw navigatie

Nu het zonnetje door de wolken k...


Aircocheck bij Broekhuis Audi

Nog even en de klok gaat vooruit...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact