Broekhuis
Audi Q4 e-tronAudi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Kom proefrijden en bestel direct!


Interesse?

Elektrisch rijden in een compacte vierdeurs SUV

De nieuwe Audi Q4 e-tron Launch editions komen naar Broekhuis! U kunt nu proefrijden in de krachtige, 100% elektrische SUV van Audi bij onze Broekhuis Audi vestigingen in Alkmaar, Haarlem en Purmerend! De medewerkers staan graag voor u klaar!

Fascinerend futuristisch

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Zo oogt de Q4 e-tron zelfverzekerd dankzij een compacte bouw, het zwevende dak, accenten op de flanken en expressieve koplampen. Ondanks de compacte bouw is de Audi Q4 e-tron verrassend ruim van binnen. Door de achterbank neer te klappen groeit het bagagevolume al gauw tot maar liefst 1.490 liter!

Audi Q4 e-tron: alles voor de beste prestaties

Om elke dag optimaal te genieten van alles wat de nieuwe Audi Q4 e-tron u te bieden heeft, kunt u de SUV gemakkelijk thuis of in de woonwijk opladen. Zelfs aan een gewoon stopcontact kunt u de Q4 e-tron nog van stroom voorzien. Met een volledig opgeladen accu rijdt u tot meer dan 511 (WLTP) km ver.

  • Vermogen Q4 e-tron 35: 170 pk
  • Vermogen Q4 e-tron 40: 204 pk
  • Vermogen Q4 e-tron 45 met quattro: 265 pk
  • Vermogen Q4 e-tron 50 met quattro: 299 pk

4 uitvoeringen

De Audi Q4 e-tron is in 4 aantrekkelijke Launch editions leverbaar, waarbij de ene uitvoering nog luxer is dan de andere! U rijdt de Audi Q4 e-tron Launch edition al vanaf € 48.295,-.

Wilt u meer informatie, proefrijden of direct bestellen? Laat ons hieronder weten op welke manier u geïnteresseerd bent in de Audi Q4 e-tron, zodat we persoonlijk contact met u kunnen opnemen! Niets zo persoonlijk als het proefrijden en bestellen van uw nieuwe Audi Q4 e-tron.

Kom de 100% elektrische Audi Q4 e-tron proefrijdenIk wil 'm testen

Bestel de nieuwe Audi Q4 e-tron al vanaf € € 48.295,-Ik wil 'm hebben

Meer informatie lezen over deze karakteristieke SUVIk wil meer informatie

Wilt u komen proefrijden? Schrijf u hieronder in!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Contact