Broekhuis

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.6
Gebaseerd op
33 beoordelingen
30
aanbevelingen

Gemiddeld

8.6
21
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
8
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.3
3
beoordelingen

Lease

10
1
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Sales

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 1


Ik voel mij misleid en opgelicht en bedrogen.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Audi Q3

Wijnen

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede ervaring, prima service!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 23 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Audi A6 Avant

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Doorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig, bijzonder servicegericht. Overtreffen soms de verwachting: bijv. auto geheel gezogen na APK/ servicebeurt.


  • Broekhuis Ford Doorn
  • Datum geplaatst: 21 juli 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Audi Audi A3

Molendijk

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben zeer prettig geholpen.


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 4 juli 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Audi Audi A3

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima service, alleen moest ik bij de werkplaats wel lang wachten


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 29 mei 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi A5 Cabriolet

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goede service en vriendelijk personeel.


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 23 mei 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Audi Audi A4

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Wat een service...heel fijn dat er werd meegedacht omdat wij op het laatste moment wat anders wilden.


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 23 mei 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi Audi Q7

van Rijn

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben snel en adequaat geholpen bij de afhandeling van een autoschade. Hierbij was de service vanuit Broekhuis Lease fantastisch.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 maart 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Audi A3 Limousine

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 6


Aflevering van de auto was prima , maar ik heb een technisch probleem ontdekt waar ik niet blij van werd


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 9 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi Audi A4

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen , geen gepush maar gewoon eerlijk


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 7 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi S3 Sportback

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


altijd prettig en deskundig behandeld. Garage houdt zich aan zijn afspraken. Na een beurt wordt de auto prachtig gewassen.


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 4 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Audi Q5

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel IJsselmuiden


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed


  • Broekhuis Opel IJsselmuiden
  • Datum geplaatst: 3 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi Audi A3 Cabriolet

J. Weterings

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 7


.


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 8 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi Audi S4


Broekhuis

Geachte klant, wij betreuren het feit dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Inmiddels is er contact met u opgenomen door één van onze verkoopadviseurs in Doornspijk. Het voorval is besproken en er is, naar uw tevredenheid, door ons een oplossing geboden. We hopen het voorval hiermee naar wens te hebben afgesloten.


  • Datum geplaatst 23 november 2018

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


De eerste indruk was niet goed. Ik werd na plm. 6 minuten pas opgemerkt door een vijftal medewerkers die druk waren met elkaar terwijl ik zo'n 4 meter vanaf de receptiebalie met de armen over elkaar het gezelschap gade sloeg. Uiteindelijk ben ik na een afspraak voor een proefrit gemaakt te hebben fantastisch geholpen.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 1 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi Audi A6

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


snelle terug koppeling ze weten waar ze het over hebben


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 22 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Audi A3 Limousine

Fukkink

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Mondelinge afspraken in praktijk niet nagekomen. Afnamedatum bleek niet zoals overeengekomen, tenslotte wel gelukt maar wachten. Discussies achteraf helaas .


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 27 september 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi A6 Limousine

Koekenberg

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


altijd positief


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 7 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi Audi A3 Cabriolet

Verbiest

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen door Martijn.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 5 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi A4 Avant

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima geholpen!


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 8 juni 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi Q3

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Als prettig ervaren


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 25 mei 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi A3 Sportback


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact