Broekhuis
Audi servicesAudi services

Broekhuis Audi is uw service specialist


Rijden in uw Audi moet zo plezierig en onbezorgd mogelijk zijn. Met de services van Broekhuis Audi doen wij er alles aan om u optimale mobiliteit zonder zorgen te bieden. Dit doen wij door vakkundig onderhoud & reparatie te bieden, maar ook door diverse services te verzorgen.

Software updates & Terugroepacties (Recalls)
Elektrificatie, toenemende Europese eisen en zaken als connectiviteit maken nieuwe Audi’s steeds geavanceerder. Software updates vanuit de fabriek kunnen wij meestal kosteloos voor u uitvoeren tijdens onderhoud. Dankzij deze updates blijft u auto zo schoon, zuinig en veilig mogelijk functioneren.

Als de fabrikant een fout in de fabricage van uw Audi constateert, dan wordt deze teruggeroepen. Deze zogeheten terugroepactie of recall is voor u als berijder doorgaans gratis. Sommige recalls dienen wij als officiële dealer zo spoedig mogelijk uit te voeren vanwege de veiligheid van de inzittenden, in dit geval ontvangt u hierover een brief. De meeste terugroepacties kunnen wij vaak verhelpen zonder dat u daarvan hinder ondervindt, doordat wij ze direct uitvoeren wanneer uw auto al in onze werkplaats is voor een andere afspraak.

Services

AUDI GARANTIES

Met de aankoop van een nieuwe Audi kiest u voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt. Daarom heeft u op uw Audi met verbrandingsmotor maar liefst 4 jaar garantie, 12 jaar carrosseriegarantie en 3 jaar lakgarantie. Een voorwaarde voor deze garanties is wel dat u uw Audi volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden. Bent u voor onderhoud of reparatie bij ons in de werkplaats geweest waarbij wij gebruikgemaakt hebben van Audi originele onderdelen? Dan ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en de vervangen onderdelen.
Lees meer

AUDI MOBILITEITSSERVICE

U heeft bij aflevering van een nieuwe Audi standaard recht op de Audi Mobiliteitsservice. Als u daarna onderhoud volgens fabrieksvoorschrift en de geadviseerde reparaties laat uitvoeren door ons als officiële Audi dealer, dan behoudt u het recht op deze mobiliteitsservice totdat de volgende inspectie- of onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. De onderhoudsinterval staat in het (digitaal) Serviceplan van uw Audi. Bel bij pech in Nederland naar 0800 – 28 34 48 57 en bij pech in het buitenland naar 00 800 – 28 34 48 57
Ontdek de Audi Mobiliteitsservice

VERVANGEND VERVOER

Is uw auto bij ons in de werkplaats en wilt u ondertussen toch genieten van de vrijheid die een auto biedt? Dan kunt u tegen een aantrekkelijke vergoeding een leenauto meekrijgen voor de duur van het werkplaatsbezoek. Zo blijft u voordelig mobiel en kunt u gewoon uw weg vervolgen. Geeft u van tevoren even door of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer? Dan reserveren wij een auto of leenfiets voor u!
Plan een werkplaatsafspraak

NAVIGATIE UPDATE

Het wegennetwerk verandert continu, waardoor het kan zijn dat ook de weg van uw huis naar uw vakantieadres wijzigt. Wees goed voorbereid en zorg dat uw Audi navigatie up-to-date is, zo bespaart u tijd, geld en brandstof. Met een navigatie-update bent u verzekerd van de meest actuele kaarten. Broekhuis Audi biedt updates voor diverse navigatiesystemen.
Neem contact op voor een update

EXTRA SERVICES

Bij Broekhuis Audi bent u verzekerd van nog veel meer services. Zo kunnen wij uw nieuwe aanwinst controleren tijdens de Welkomstcheck, kunnen wij uw Audi grondig reinigen met onze Audi Refresh Service en kunt u services als myAudi en Audi Connect ontdekken. Haal meer uit uw Audi met onze extra services.
Ontdek de extra services

Kies voor onderhoud met WEPP producten

Kies voor onderhoud inclusief WEPP producten en houdt uw auto langer in topconditie. WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner.


Contact