Broekhuis

De extra services van Broekhuis Audi


Wat uw Audi ook nodig heeft, de medewerkers van Broekhuis Audi zullen het voor u regelen op een zo persoonlijk en efficiënt mogelijke manier. Of het nu gaat om het controleren van uw nieuwe aanwinst, het grondig reinigen van uw Audi en services aanbieden als myAudi en Audi Connect. Haal meer uit uw Audi met onze extra services.

Services

AUDI REFRESH SERVICE

Breng uw Audi weer in showroomstaat met onze Audi Refresh Service. Voor slechts € 129,- zullen wij uw Audi wassen, reinigen, poetsen en in de was zetten. Ook maken we de motorruimte schoon, zuigen we het interieur en reinigen we de bekleding en het dashboard. Zo is uw Audi weer in showroomstaat en tevens klaar voor de komende maanden.
Plan de Audi Refresh Service

MYAUDI

Haal het meeste uit uw Audi dankzij de gepersonaliseerde online Audi beleving met myAudi. Hiermee heeft u toegang tot toepassingen en services die Audi rijden nog aangenamer maken. Het zoeken van algemene informatie van uw Audi, onderhoudsgegevens opvragen en Audi Connect gebruiken was nog nooit zo eenvoudig.
Ontdek myAudi

AUDI WELKOMSTCHECK

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi dealer? Kom langs in onze werkplaats voor de Audi Welkomstcheck. Voor slechts € 39,- controleren wij uw nieuwe aanwinst, waarna u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi ontvangt en advies ontvangt van onze technische experts over toekomstig onderhoud.
Plan de Audi Welkomstcheck

AUDI CONNECT

Audi Connect verbindt u, uw auto, uw smartphone en de wereld met elkaar en vergemakkelijkt dagelijkse bezigheden. Ontdek de mogelijkheden en voordelen die uw Audi u kan bieden in de vorm van de vele Audi Connect toepassingen en het digitale ecosysteem van myAudi.
Ontdek Audi Connect

Contact