Broekhuis

Bent u klaar voor zomerse avonturen?


Is uw Audi al klaar voor de zomer?

Nu is het moment om uw Audi volledig zomerklaar te maken. Ga goed voorbereid op weg en laat uw auto controleren op 20 punten voor slechts € 20. Zo bent u klaar voor ieder avontuur en kunt u genieten van de zomer. Daarnaast is dit het moment op uw aircosystem te laten controleren. En heeft u avonturen met de auto gepland? Rust uw auto nu extra voordelig uit dankzij diverse aanbiedingen op accessoires!

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 31 augustus 2021.

Zomercheck


Er staan weer mooie avonturen op u te wachten deze zomer. Ga goed voorbereid op weg en laat uw auto controleren op 20 punten voor slechts €20. Zo bent u klaar voor ieder avontuur en kunt u genieten van de zomer. Plan nu gemakkelijk online een afspraak in onze werkplaats.

Aircocheck & onderhoud

Ook al stijgt de temperatuur buiten en vliegen de pollen door de lucht, in uw Audi geniet u van koele en schone lucht dankzij de airconditioning. Tijdig de werking controleren en het systeem onderhouden is daarom geen overbodige luxe. Voor slechts € 20,- kunnen wij uw airco checken. Onderhoud nodig? Vanaf € 139,- kunnen wij uw airco onderhouden inclusief geurbehandeling. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van de zomer!

Voordelen van airco-onderhoud

  • Voorkom kostbare reparaties
  • Profiteer van een optimale werking van het systeem
  • Geniet van koele en schone lucht

Fietsendrager


Ga erop uit en neem de fiets mee! Met de Audi fietsendrager neemt u gemakkelijk twee (elektrische) fietsen mee op ieder avontuur. Nu van € 599 voor € 499. Ontdek deze en andere Audi Originele Accessoires in de Audi webshop.

Contact