• 23.941 km
  • 1988
  • Benzine
1988 FERRARI 328 GTB

- Unieke en zeer lage kilometerstand
- Zowel technisch als optisch in zeer goede conditie
- Recent zeer groot onderhoud gehad
- Begeerlijke GTB uitvoering

De Ferrari 328 is een van de auto’s die bij velen op een print aan de muur heeft gehangen. En nog steeds is het een fantastisch en begeerlijk ontwerp om uren naar te kijken. Wanneer deze auto in het echt aan komt rijden is het niet alleen een bijzondere verschijning, maar ook overduidelijk een echte Ferrari. En dan heeft dit specifieke exemplaar de enige perfecte kleur: Rosso Corsa. Waar de meeste 328’s uitgevoerd zijn als GTS met het bekende targadak, is dit een van de veel zeldzamere gesloten exemplaren, de GTB. Van de GTB zijn er slecht 1.344 gebouwd ten opzichte van 6.068 exemplaren van de GTS.

In mei 2019 heeft deze Ferrari zeer groot onderhoud gehad, waarbij werkelijk alles is uitgevoerd om de auto in topconditie te brengen. Denk hierbij aan een grote onderhoudsbeurt, vervangen van de distributie, uitlijnen en nog veel meer. Alle facturen hiervan zijn uiteraard aanwezig en inzichtelijk. Deze Italiaanse schoonheid is helemaal klaar om de mooiste ritten te gaan maken. Niets is leuker dan de horizon tegemoet te rijden en iedere kilometer te genieten van het geluid en de beleving van deze Ferrari.

Deze Ferrari 328 GTB is zijn leven begonnen in Duitsland. Het originele serviceboekje met de stempels van Ferrari Schuster-Automobile in Ansbach-Brodswinden is uiteraard aanwezig. Hieruit is ook de uniek lage kilometerstand van de auto te herleiden. Het geheel maakt deze auto tot een zeer bijzonder exemplaar. In april 2015 is de auto naar Nederland gekomen en sindsdien in bezit van één eigenaar. Ook de Nederlandse eigenaar heeft nooit veel met de auto gereden, wat resulteert in de nog steeds zeer lage kilometerstand van 23.941 km. Kortom, deze Ferrari is een fantastische rijdersauto en uniek collectorsitem.

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met deze indrukwekkende en zeer bijzondere Ferrari 328 GTB. Gelieve van te voren een afspraak te maken met Ruurt Georg via rgeorg@broekhuis.nl of 030-8507500

*Brooks Classics is een aan de Broekhuis Groep gelieerde onderneming, gespecialiseerd in de kleinschalige handel in klassieke Britse en Italiaanse auto’s van hoge kwaliteit. Kijk op www.brooksclassics.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-8507500 / rgeorg@broekhuis.nl*


Exterieur


Interieur


Veiligheid


Infotainment


Overige

Bij Broekhuis kunt u er vanuit gaan dat elke auto een grondige inspectie heeft gehad. We kunnen u precies vertellen wat we gezien hebben zodat u weet wat u koopt. Voor garantie of onderhoud bieden we een aantrekkelijk pakket. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

  • Op werkdagen binnen 24 uur persoonlijk advies
  • Binnen twee weken rijden mogelijk
  • Proefrit is altijd vrijblijvend
  • Gratis taxatie / inruilvoorstel ontvangen
De Heldinnenlaan 215
3543 MB Utrecht

030-8507500
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact