Camper en caravan uitrusting bij Broekhuis BeverwijkCamper en caravan uitrusting bij Broekhuis Beverwijk

Camper en caravan uitrusting bij Broekhuis Beverwijk

Camera’s, zonnepanelen en caravanmovers


Neem contact op

Extra uitrusting mogelijkheden voor uw camper of caravan

Met uw camper of caravan ervaart u maximale vrijheid in comfortabele luxe. Wij begrijpen dat u uw camper of caravan geheel naar wens wilt uitrusten en inrichten met camper onderdelen en caravan accessoires. Hierom hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal accessoires en onderdelen waarmee u uw camper of caravan kunt uitrusten.

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het repareren van schades aan uw auto, camper of caravan kunnen wij u nu ook voorzien van diverse accessoires en onderdelen voor uw camper of caravan. Zo kunnen we camera’s installeren, zonnepanelen monteren en movers aanbrengen.

Camerasystemen

Camerasystemen

Manoeuvreer eenvoudig met uw camper dankzij extra zicht met een digitale en draadloze achteruitrijcamerakit. De CAMKIT12 combineert een veelzijdige 4,3 inch monitor met een achteruitrijcamere die draadloos verbinding maakt over een maximale afstand van 100 meter. Zo kunt u zelfs in de grootste uitvoeringen profiteren van deze technologie.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen op de camper of caravan kunt u zelf energie opwekken. De energie die in een accu wordt opgeslagen kunt u daarna gebruiken voor verlichting en stopcontacten bijvoorbeeld. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van aansluiten in de buurt, maar volledig zelfvoorzienend in elektriciteit. Eenmaal aangesloten profiteert u jarenlang van de zonnepanelen!

Caravanmover

Caravanmover

Wilt u eenvoudig uw caravan parkeren op de gewenste plek? Met een caravanmover kunt u de caravan moeiteloos manoeuvreren naar de juiste plek. Twee aandrijfrollen kunnen afzonderlijk tegen de wielen draaien om zo de caravan naar de juiste plek te ‘rollen’. U bedient de movers eenvoudig met een afstandsbediening. Zo hoeft u niet meer achteruit te rijden met uw caravan.

Contact