Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.7
Gebaseerd op
12.202 beoordelingen
11.775
aanbevelingen

Gemiddeld

8.8
3.526
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
7.506
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
422
beoordelingen

Lease

8.9
748
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen en de verkoper Nam mijn wensen zeer serieus en deed er alles aan mij tevreden te stellen


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 26 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Focus

Jager

Mijn ervaring met Broekhuis Schade Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed geholpen en uitleg over schadeherstel. Herstel gebeurde snel en vakkundig. Leenauto was geen probleem.


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 25 juni 2017
  • Reden van bezoek: Schade
  • Voertuig: Volvo Xc90 T8 Twin Engine

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


goede informatie en uitleg bij koop nieuwe corsa Prettige benadering tijdens rondkijken vriendelijke balie


  • Broekhuis Doetinchem
  • Datum geplaatst: 24 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Doeschot

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig geholpen en de auto is tiptop afgeleverd.


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 23 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo V60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Een zeer fijne, goede, prettige, correcte, kundige en klantvriendelijke garage/personeel: Broekhuis SEAT Assen!!


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 23 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Altea Xl

Mijn ervaring met Broekhuis Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Op 12-6-2017 een gebruikte Opel Astra aangeschaft. Op 15-6 opgehaald, prettig verloop verkoopproces met Karim... Beetje weinig uitleg over de belangrijkste zaken betreffende de bediening van de auto. Dat vonden wij niet zo erg, als je iets nieuws ophaalt wil je toch zo snel mogelijk rijden en zelf ondervinden.... Het zou echter voor sommige klanten wel een probleem kunnen zijn...


  • Broekhuis Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 23 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Astra

Husselman

Mijn ervaring met Broekhuis Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Geweldig geholpen door een nieuwe medewerker bij Volvo Broekhuis. Zeer ontspannen en toch zakelijk. Zeer correcte afhandeling.


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo S60

Hendriksen

Mijn ervaring met Broekhuis Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Altijd vriendelijk en behulpzaam.


  • Broekhuis Almelo
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw X6 Xdrive35i

Brink

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben Snel en goed geholpen zelf kom ik helemaal van Bovenkarspel NH maar is wel de moeite waard om je auto bij Broekhuis in onderhoud te hebben


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc90

Gieteling

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


alles volgens afspraak gedaan. en meer!


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fusion

Mijn ervaring met Broekhuis Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


'Nieuwe' auto via internet gevonden en gekocht bij Broekhuis EPE. De prijs-kwaliteit verhouding van deze auto viel mij op; Ik was eigenlijk direct verkocht. Op mijn inruilverzoek via de website werd direct telefonisch gereageerd. We kwamen snel tot zaken en ik werd netjes geholpen. Ook kreeg ik een goed verzekeringsvoorstel waar ik op ingegaan ben. Van mij krijgt Broekhuis EPE een dikke prima!


  • Broekhuis Epe
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

van Hoof

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Bij aankoop van onze Volvo XC60 bijzonder prettig ontvangen en zeer kundig geholpen door Christian,welke onze verwachtingen 100% heeft waargemaakt,wij hebben dan ook het volste vertrouwen in deze voor ons nieuwe dealer zelfs al is de afstand groot,haal en breng service neemt dit probleem voor ons dan ook weg.


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo Xc60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Erik Verschoor heeft mijn klantverwachtingen overtroffen. Hij heeft humor. Sluit op het juiste moment aan bij mijn klantwensen en voelt feilloos aan wat hij wel en niet moet zeggen om mij als klant over de streep te trekken. Dit zonder dat ik het gevoel had met een toneelstuk te maken te hebben. Hij is authentiek.


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo V40

Mijn ervaring met Broekhuis Elst


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer goede garage eerlijk en betrouwbaar heel fijne receptie en heel goede monteurs daar kan je alles aan vragen en lekkere koffie alles wordt je heel goed uitgelegd als vraagt je het een paar keer maakt niets uit erg vriendelijk zowel receptie en monteurs ben heel goed en eerlijk behandeld ben heel tevreden dus voor mij een 10 ga zo Door broekhuis


  • Broekhuis Elst
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva-A

Van Ingen

Mijn ervaring met Broekhuis Enschede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


serieus geïnteresseerd in de klant en mogelijkheden tot onderhandeling!


  • Broekhuis Enschede
  • Datum geplaatst: 22 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Mini Mini

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis De Bilt


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen, ben erg tevreden.


  • Broekhuis De Bilt
  • Datum geplaatst: 20 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fusion

Th. Gijsbers van Wijk-Jansen

Mijn ervaring met Broekhuis Ede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Of het nu de receptioniste is of iemand uit de werkplaats, iedereen doet altijd zijn of haar uiterste best om mij snel en goed te helpen!


  • Broekhuis Ede
  • Datum geplaatst: 19 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Th. Gijsbers van Wijk-Jansen

Mijn ervaring met Broekhuis Ede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Zowel receptie of werkplaats, iedereen is altijd bereid om snel te helpen!


  • Broekhuis Ede
  • Datum geplaatst: 19 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Vossebeld

Mijn ervaring met Broekhuis Doornspijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Wij hebben een mooie Opel Astra gekocht in Doornspijk. Wij zijn professioneel en vriendelijk geholpen door het personeel en met name door Patrick Petersen. Bedankt.


  • Broekhuis Doornspijk
  • Datum geplaatst: 16 juni 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Astra

Meijberg

Mijn ervaring met Broekhuis Ijsselmuiden


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik werd zeer vriendelijk geholpen. Snelle service en goed overleg. Ik kon mijn auto dezelfde dag nog ophalen en het viel mij nog goedkoop uit.


  • Broekhuis Ijsselmuiden
  • Datum geplaatst: 16 juni 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Mitsubishi Colt

  • 1/611

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug