Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.7
Gebaseerd op
12.320 beoordelingen
11.890
aanbevelingen

Gemiddeld

8.8
3.572
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
7.569
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
425
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Bouwmeester

Mijn ervaring met Broekhuis Rijssen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Heel erg goed en vriendelijk geholpen bij broekhuis rijssen. Waren eigenlijk opzoek naar een andere soort auto. Totdat we de occasions bij jullie zagen staan. Ze adviseerde mij om is te gaan rijden in een peugeot 108. Ik was verkocht! Nu heel erg blij en aan het genieten van mijn peugeot 108 bedankt broekhuis rijssen!


  • Broekhuis Rijssen
  • Datum geplaatst: 18 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Peugeot Peugeot 108

Van Regteren

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zoals ik gewend ben wordt men altijd prima geholpen. En nog belangrijker 'de auto' ook.


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 18 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc70

S.Bralts

Mijn ervaring met Broekhuis Amersfoort


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Is uitstekend,vriendelijk personeel,staan altijd voor je klaar,word steeds keurig weggebracht en opgehaald. Bellen als er een speciale reparatie moet plaatsvinden of iets dergelijks en krijg auto weer gewassen terug. Ik vind het prima allemaal. Geen klachten !


  • Broekhuis Amersfoort
  • Datum geplaatst: 18 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Geerlings

Mijn ervaring met Broekhuis Assen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima service en iedereen bij Broekhuis Assen is altijd even vriendelijk!


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 18 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wat ben ik ontzettend blij met mijn allereerste autootje die ik heb gekocht bij Broekhuis Meppel. Wat een goede service een proefrit kunnen komen doen zonder problemen, en genoeg informatie omtrent verzekeringen, kosten en belasting. De kans gekregen erover na te denken zonder prijs verandering SUPER! Broekhuis heeft de auto bij de spuiterij laten behandelen om deze in top staat af te leveren. Broekhuis heeft ervoor gezorgd dat ik nu de trotse eigenaar ben van een enorm mooie Ford KA !


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 18 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Ka

Snippert

Mijn ervaring met Broekhuis Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Uitstekende service, auto werd zelfs aan de deur opgehaald!


  • Broekhuis Enschede
  • Datum geplaatst: 18 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 308

Verzijl

Mijn ervaring met Broekhuis Lelystad


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


een 8 maanden oude opel karl gekocht bij broekhuis opel in lelystad .alles netjes geregeld en zeer goed begeleid door de verkoper bij de aankoop en afleverring van mijn opel karl. gewoon goed!!.


  • Broekhuis Lelystad
  • Datum geplaatst: 17 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Klaver

Mijn ervaring met Broekhuis Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Aardige receptioniste, die een duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden gaf.


  • Broekhuis Almere
  • Datum geplaatst: 17 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 206+

Smit

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Heb een Audi A5 gekocht, erg prettig geholpen, ontspannen sfeer. Zelf mijn zoontje heeft het leuk gevonden. 😀


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 17 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Audi A5 Sportback

Wilting

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Na drie jaar in mijn skoda yeti te hebben gereden werd het wel tijd voor een beurt de auto was inmiddels 7 jaar oud ,maar ik krijg nog steeds opmerkingen van mensen die denken dat ik een gloednieuwe auto heb of ze vragen wanneer ik hem inruil nou voorlopig echt niet Ik heb nog nooit zo,n fijne auto gehad!


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 15 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Yeti

Mijn ervaring met Broekhuis Elst


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Heb nog nooit op zo'n leuke wijze een andere auto gekocht echt heel leuk. Verder prettige ontvangst, duidelijke uitleg en zeer leuke wijze van verkoop.


  • Broekhuis Elst
  • Datum geplaatst: 14 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa

Van de Kuil

Mijn ervaring met Broekhuis Amersfoort


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Altijd goede service top! Kevin van de Kuil Ford Fiesta


  • Broekhuis Amersfoort
  • Datum geplaatst: 14 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Dronten


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijk, eerlijk, vakkundig, Kosten vooraf telefonisch doorgegeven. Kortom super vestiging in Dronten.


  • Broekhuis Dronten
  • Datum geplaatst: 12 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Sanders

Mijn ervaring met Broekhuis De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Bij Broekhuis word ik altijd snel en correct geholpen. Sommige kleine reparaties worden ter plaatse.en soms ook kostenloos afgehandeld. Ook wordt ik altijd correct te woord gestaan.


  • Broekhuis De Bilt
  • Datum geplaatst: 12 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford S-Max

Willemsen

Mijn ervaring met Broekhuis Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Met de koop van een 2e hards ford fiesta van het jaar 2016 ben ik dik tevreden.


  • Broekhuis Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 12 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig geholpen zoals altijd.


  • Broekhuis Lelystad
  • Datum geplaatst: 11 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Hengelo


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goeie service, en altijd eerlijk advies!


  • Broekhuis Hengelo
  • Datum geplaatst: 11 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Ka

Branderhorst

Mijn ervaring met Broekhuis Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Mijn BMW 5 serie touring voor een beurt geweest bij Broekhuis in Almelo. Ondanks dat ik in Enschede woon ga ik graag naar Almelo, het contact is vlot en super klantgericht. Ze weten iedere keer weer boven verwachting service te verlenen. Ik vind ze persoonlijk een voorbeeld hoe je met klanten om moet gaan!


  • Broekhuis Almelo
  • Datum geplaatst: 11 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 520D

Rodrigues

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Alles ging echt als wat ik gewenst... het reden voor een 9 komt gewoon uit het service kost. Receptie, onderhoud, mij bellen, service uitleg, auto schoonmaken, noem het maar... gewoon geweldig.


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 10 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V50

Loseman

Mijn ervaring met Broekhuis Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ook nu, bij de omruil van mijn auto, ben ik getroffen door de hulpvaardigheid en het proactief meedenken naar oplossingen. Prima voor elkaar. Blijf graag zaken doen met dit bedrijf!


  • Broekhuis Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 10 augustus 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Skoda Rapid

  • 1/616

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug