Schade gereden, wat nu!?

Hoe verder nu uw auto schade heeft opgelopen


1. Kom direct langs

Uw auto heeft schade opgelopen. Die schade wilt u zo spoedig mogelijk hersteld hebben. Hiervoor is het belangrijk dat u zo snel mogelijk bij één van onze schadebedrijven of dichtstbijzijnde Broekhuis dealer langs komt zodat we de schade kunnen inventariseren en taxeren. We maken foto’s van de schade, kopiëren uw kenteken- en verzekeringspapieren en nemen contact op met uw verzekeringsmaatschappij, daar heeft u dan geen omkijken naar.

Voordat we aan de slag gaan maken we een begroting, bestellen we de benodigde onderdelen en spreken we met u af wanneer de auto gerepareerd wordt. Heeft u ondertussen een leenauto nodig dan staat deze voor u klaar. Dat kan zelfs kosteloos, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij. Een alternatief is een gratis leenfiets of onze haal- en brengservice.

Let op; weet u niet zeker of het nog veilig is om met uw auto te rijden of is dit niet meer mogelijk? Neem dan van tevoren telefonisch contact met ons op, zo nodig komen we uw auto ophalen.

2. Herstellen

Als eerste wassen we de auto, waarna we alle benodigde onderdelen demonteren. Daarna worden door ons ook de mogelijk aanwezige verborgen schades waargenomen. Optische schades worden waar mogelijk hersteld door ze vakkundig uit te deuken, te plamuren en te schuren en uiteindelijk te spuiten. Het spuiten van de onderdelen gebeurt in een stofvrije cabine.

Wanneer de onderdelen gespoten zijn wordt de temperatuur in de cabine verhoogd tot 60 graden zodat de lak goed uithardt. Dit zorgt voor een krasvrije en stralende lak. Onderdelen die we echt niet meer kunnen repareren, worden besteld. De defecte onderdelen demonteren we en vervangen we door de nieuwe onderdelen.

Technische schades, zoals bijvoorbeeld een defecte wielophanging worden door onze technische specialisten weer volledig vervangen en geijkt volgens de fabrieksnormen. Het afleveren van een veilige auto staat voorop.

3. Afleveren

Voordat u de auto ontvangt maken we hem grondig schoon. Daarna is uw auto weer als vanouds en kunt u weer veilig de weg op.

Altijd in de buurt
Uw dealer als loket
Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen
Broekhuis Autoschade kostenindicatie - Schade repareren?Broekhuis Autoschade kostenindicatie - Schade repareren?

Schade repareren?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze experts


Vraag een kostenindicatie aan

Contact