De Corantijn 61
1689 AN Zwaag

0229-588300
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   08:00 -17:30
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten

Autoschade Zwaag

Welkom op de pagina van Broekhuis Autoschade Zwaag. Wij zijn het erkende autoschade bedrijf voor de regio Zwaag. Onze medewerkers hebben maar één doelstelling; u onbezorgd rijplezier bieden door iedere schade snel en vakkundig te verhelpen. Wilt u kennis maken met Broekhuis Autoschade Zwaag dan bent u van harte welkom in ons bedrijf.

Online kennis maken met Schade Zwaag?

Ga naar 'Autoschade' op onze website om online een schade te melden, de mogelijkheid van kleine schade reparaties te bekijken of inzicht te krijgen in het schadeproces. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een kostenindicatie op te vragen van een bestaande schade aan uw auto. Ook dit kunt geheel online regelen en daarvoor hoeft u niet per se bij ons langs te komen.

*In onze vestiging is een AED aanwezig voor noodgevallen.

Heeft u verder vragen aan ons; neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Graag tot ziens bij Broekhuis Autoschade Zwaag.

Team Broekhuis Autoschade Zwaag.


Tekort aan microchips vertraagt productie nieuwe auto’s en bedrijfswagens

woensdag 12 mei 2021


Een tekort aan microchips, zogeheten semiconductors, vertraagt de productie van nieuwe auto’s en bedrijfswagens bij diverse autofabrikanten. Onder andere de fabrikanten van de merken Volkswagen, SEAT, ŠKODA, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, Peugeo...


Lees verder

BMW-Motortraining

donderdag 29 april 2021


Deze speciale BMW-Motortraining is een training voor ervaren motorrijders. In het ochtendprogramma wordt op redelijk niveau de beheersing van de motor geoefend. In het middagprogramma ligt de focus op remoefeningen en het rijden van bochten.


Lees verder

De Corantijn 61
1689 AN Zwaag

0229-588300
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   08:00 -17:30
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten


Contact