Smaragdweg 12
1812 RJ Alkmaar

072-5410710
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   07:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten

Broekhuis Autoverhuur Alkmaar 

Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Zo kunnen wij u naast merk erkend schadeherstel, (private)lease, verkoop, onderhoud, reparatie, financieringen en verzekeringen nu ook autoverhuur aanbieden.

Een dag, een week of een jaar; heeft u tijdelijke mobiliteit nodig? Broekhuis regelt het voor u in de vorm van autoverhuur en shortlease! Onder het nationale paraplumerk Euromobil en met inmiddels 500 auto’s vinden wij altijd een oplossing voor u. Wij richten ons op zowel de particuliere als de zakelijke markt met autoverhuur en shortlease. Naast onze Autoverhuur vestiging in Alkmaar, hebben wij in Noord-Holland ook Autoverhuur vestigingen in Haarlem en Heemskerk.

Particulier

Heeft u vervoer nodig tijdens onderhoud of reparatie aan uw eigen auto, voor het verhuizen van grote meubels, voor een speciale gelegenheid of voor bijvoorbeeld een vakantie? Bij Broekhuis vindt u meerdere personenauto’s, personenbusjes en bedrijfswagens. Kortom, de keuze is reuze!

Reserveer direct

Zakelijk

Heeft u tijdelijk vervoer nodig om in te zetten tijdens drukke perioden, voor nieuw personeel of voor tijdelijke arbeidskrachten? Ook in die gevallen kan Broekhuis Autoverhuur iets voor u betekenen. Vul uw wagenpark aan met onze tijdelijke mogelijkheden en wees optimaal mobiel.

Reserveer direct

Een auto huren bij Broekhuis Alkmaar betekent voor u:

  • 24/7 pechhulp in Europa;
  • geen leeftijdstoeslag;
  • gratis extra bestuurder;
  • tarief is inclusief verzekeringen;
  • persoonlijk advies;
  • scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over alle beschikbare modellen, tarieven en aanbiedingen bij onze Broekhuis Autoverhuur vestigingen in Noord-Holland? Klik dan op onderstaande button of bel 072-5410710.

Ontdek de mogelijkheden

Officieel VAG dealer

Als officieel VAG dealer hebben wij een divers aanbod van huurauto’s. Zo kunt u voor een dag, een week of zelfs een jaar achter het stuur kruipen van een Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, Audi, SEAT of ŠKODA.

Als onderdeel van de Broekhuis Groep kunt u bij ons en onze collega’s ook terecht voor proefritten in nieuwe en gebruikte auto’s, vakkundig onderhoud, persoonlijk advies op het gebied van leasing, merk erkend schadeherstel, verzekeringen, wagenparkbeheer en financieringen.

Waarom kiest u voor Broekhuis:

  • Oplossingsgericht;
  • totaal mobiliteitsconcept;
  • transparant;
  • vestigingen door heel Nederland;

*In onze vestiging is een AED aanwezig voor noodgevallen.

Onze medewerkers hebben maar één doelstelling: Alles voor een enthousiaste klant. Wilt u weten hoe andere klanten dit ervaren? Lees meer over de ervaringen van klanten die bij een Broekhuis Verhuur vestiging zijn geweest.

Bekijk alle reviews


15% korting op BMW Motorrad pakken

vrijdag 15 januari 2021


Profiteer tot 30 juni van 15% korting op BMW Motorrad Motorpakken bij aanschaf van een nieuwe BMW Motorfiets.


Lees verder

Terugroepactie kledingstukken BMW Motorrad

maandag 04 januari 2021


BMW Motorrad roept over heel Europa diverse kledingstukken terug. Het gaat om de jassen Jack Club leder heren & Jack Club leder dames en om de handschoenen DownTown.


Lees verder

Smaragdweg 12
1812 RJ Alkmaar

072-5410710
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   07:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten


Contact