Leidsevaart 10
2013 HA Haarlem

023-5128128
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   07:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -13:00
Zondag   Gesloten

Broekhuis Autoverhuur Haarlem

Tijdelijke mobiliteit nodig? Broekhuis Haarlem is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Zo kunnen wij naast (private)lease, verkoop, onderhoud, reparatie, schadeherstel, verzekeringen en financieringen nu ook autoverhuur aanbieden. Bij Broekhuis Autoverhuur Haarlem bent u dus aan het juiste adres voor verschillende mogelijkheden omtrent tijdelijk vervoer voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast onze Autoverhuur vestiging in Haarlem, hebben wij in Noord-Holland ook Autoverhuur vestigingen in Alkmaar en Heemskerk.

Particuliere klanten

Heeft u tijdelijk vervoer nodig voor een verhuizing, een vakantie of wanneer uw eigen auto voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat? Bij Broekhuis vindt u passend vervoer voor elke situatie. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste tijdelijke vervoersmiddel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrijfswagen waarmee u gemakkelijk meubels kunt vervoeren of een speciale auto voor uw trouwdag?

Reserveer direct

Zakelijke klanten

Heeft u tijdelijk extra voertuigen nodig in uw wagenpark? Dan is een auto huren wellicht de oplossing voor u. Zo kunt u tijdelijke arbeidskrachten en nieuw personeel voorzien van vervoer, zonder hier voor langere tijd aan vast te zitten. Wees flexibel en optimaal mobiel met de hulp van Broekhuis Autoverhuur Haarlem.

Reserveer direct

Een auto huren bij Broekhuis Haarlem betekent voor u:

  • 24/7 pechhulp in Europa;
  • geen leeftijdstoeslag;
  • gratis extra bestuurder;
  • tarief is inclusief verzekeringen;
  • persoonlijk advies;
  • scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over alle beschikbare modellen, tarieven en aanbiedingen bij onze Broekhuis Autoverhuur vestigingen in Noord-Holland? Klik dan op onderstaande button of bel 072-5410710.

Ontdek de mogelijkheden

Officieel Volkswagen en Audi dealer

Wij zijn officieel merkdealer van Volkswagen en Audi en daarnaast servicepunt van ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Hierdoor beschikken we over een grote range aan modellen waarvan we zelf het onderhoud verzorgen, de reparaties uitvoeren en andere zaken regelen. Daarbij is Broekhuis Haarlem onderdeel van de Broekhuis Groep, waardoor wij meer services en diensten kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan proefritten in de nieuwste modellen, vakkundig onderhoud, persoonlijk advies op het gebied van leasing, merk erkend schadeherstel, verzekeringen, financieringen én wagenparkbeheer.

Waarom kiest u voor Broekhuis:

  • Totaal mobiliteitsconcept;
  • transparantie;
  • oplossingsgerichte service;
  • vestigingen door heel Nederland.

*In onze vestiging is een AED aanwezig voor noodgevallen.

Onze medewerkers hebben maar één doelstelling: Alles voor een enthousiaste klant. Wilt u weten hoe andere klanten dit ervaren? Lees meer over de ervaringen van klanten die bij een Broekhuis Verhuur vestiging zijn geweest.

Bekijk alle reviews


BMW Motorrad Kofferset

dinsdag 20 juli 2021


Bij aanschaf van zijkoffers ontvangt u maar liefst 50% korting op de bijbehorende topkoffer. Deze actie is van toepassing op zowel de vario als ook de aluminium koffers.


Lees verder

MINI Anniversary Edition

dinsdag 20 juli 2021


MINI viert 60 jaar samenwerking met de Cooper Family. Een gezamenlijke inzet voor maximaal rijplezier op de weg en legendarisch succes in de racewereld. Edition-voertuigen worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 740 eenheden wereldwijd ...


Lees verder

Leidsevaart 10
2013 HA Haarlem

023-5128128
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   07:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -13:00
Zondag   Gesloten


Contact