Binnenzeestraat 5-7
1446 AB Purmerend

0299-314150
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   07:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -13:00
Zondag   Gesloten

Broekhuis Autoverhuur Purmerend

Tijdelijke mobiliteit nodig? Broekhuis Purmerend is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Zo kunnen wij naast (private)lease, verkoop, onderhoud, reparatie, schadeherstel, verzekeringen en financieringen nu ook autoverhuur aanbieden. Bij Broekhuis Autoverhuur Purmerend bent u dus aan het juiste adres voor verschillende mogelijkheden omtrent tijdelijk vervoer voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast onze Autoverhuur vestiging in Purmerend, hebben wij ook autoverhuur vestigingen in Enschede, Haarlem, Alkmaar en Heemskerk.

Particulier

Heeft u een auto nodig tijdens onderhoud aan uw eigen auto, voor een vakantie of voor een speciale gelegenheid? U vindt het bij Broekhuis. Denk aan personenauto’s, personenbusjes, bedrijfswagens of auto’s voor bijvoorbeeld uw trouwdag.

Reserveer direct

Zakelijk

Heeft u tijdelijk een auto nodig voor nieuw personeel, voor tijdelijke arbeidskrachten, of om in te zetten tijdens extra drukke perioden? Ook in deze gevallen kan Broekhuis Autoverhuur Purmerend iets voor u betekenen. Vul uw wagenpark aan met onze diensten van tijdelijke mobiliteit en wees optimaal mobiel.

Reserveer direct

Een auto huren bij Broekhuis Purmerend betekent voor u:

  • 24/7 pechhulp in Europa;
  • geen leeftijdstoeslag;
  • gratis extra bestuurder;
  • tarief is inclusief verzekeringen;
  • persoonlijk advies;
  • scherpe tarieven.

BMW Motorrad Kofferset

dinsdag 20 juli 2021


Bij aanschaf van zijkoffers ontvangt u maar liefst 50% korting op de bijbehorende topkoffer. Deze actie is van toepassing op zowel de vario als ook de aluminium koffers.


Lees verder

MINI Anniversary Edition

dinsdag 20 juli 2021


MINI viert 60 jaar samenwerking met de Cooper Family. Een gezamenlijke inzet voor maximaal rijplezier op de weg en legendarisch succes in de racewereld. Edition-voertuigen worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 740 eenheden wereldwijd ...


Lees verder

Binnenzeestraat 5-7
1446 AB Purmerend

0299-314150
Plan route
Stuur een mail

Openingstijden

Ma. t/m Vr.   07:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -13:00
Zondag   Gesloten


Contact