Michelin ALPIN 6 99H XL
Bandenmaat
215/60 R 16
Seizoen
Winter
Brandstofverbruik
C
Grip & remweg
B
Rolgeluid
69
Snelheid
H (tot 210 km/h.)
Ean code
3528704027989

U heeft een 16 inch Michelin ALPIN 6 99H XL winterband gekozen met een hoogte van 60 en een breedte van 215 millimeter. Deze band is specifiek ontwikkeld voor een personenwagen en produceert 69 db geluid. Hiermee is deze band stiller dan het gemiddelde in deze bandmaat.  

De Michelin band heeft een gemiddeld verbruik ten opzichte van andere banden in zijn klasse. Daarnaast is hij geschikt voor snelheden tot 210 km/u. Deze ALPIN 6 99H XL band is overigens een voordelige keuze ten opzichte van het overige aanbod. Met deze band kunt u niet doorrijden met een lekke band.

De remcapaciteit op nat wegdek van de band is gelabeld als B. Daarmee is deze band een veilige keuze. De maximale belasting van de door uw gekozen band is 775 kg per band, wat betekent dat uw voertuig maximaal 3100 kg rijklaar mag wegen wanneer u vier van deze banden gebruikt. 

Daarnaast is hij gekwalificeerd met een 3 PMSF certificering voor extreme weersomstandigheden en is hierdoor een uitstekende keuze wanneer u uw auto gebruikt tijdens zulke omstandigheden.

Bij Broekhuis staat de klant voorop. Daarom verkopen wij niet alleen banden, maar bieden wij ook de service van het monteren en balanceren van de band(en). Deze service stopt daar niet; u betaalt pas nadat u tevreden bent over de montage. Omdat wij geloven in ons vakmanschbap en producten, bieden wij naast onze service 12 maanden fabrieksgarantie op de banden en repareren wij het eerste jaar uw band gratis wanneer u een lekke band heeft.

Bij het servicepakket inbegrepen

  • Monteren en balanceren
  • 12 maanden fabrieksgarantie
  • Binnen het eerste jaar gratis reparatie
1. Kies uw banden

Vul in de bandenzoeker een aantal gegevens in zoals de bandenmaat, bandensoort en het bedrag dat u wilt besteden. Kies vervolgens de gewenste band voor uw auto.

2. Maak een afspraak

Plan een afspraak voor de montage of kom de band afhalen bij een van onze vestigingen. Let op; getoonde prijzen zijn exclusief montage.

3. Montage en betaling achteraf

Kom langs in een van onze vestigingen waar vakspecialisten de band(en) voor u monteren. Betalen; kan achteraf, zo zijn wij zeker dat u ook tevreden bent.

Uw bestelling

Gekozen band
Michelin ALPIN 6 99H XL
p/stuk: {{toPrice(pricing.pricePerTire)}}
op voorraad

+ {{toPrice(pricing.assemblyCostsPerTyre)}}
+ {{toPrice(pricing.pickupCostsPerTyre)}}

Aantal

{{toPrice(totalPrice)}}

Met spoed hulp nodig?

Een lekke band? Een vraag? Neem contact op, we helpen u zo snel mogelijk weer op weg.


Advies nodig?

Contact